Glädje och energi genom Kundadance. En afton där vi balanserar vårt energisystem genom Kundaliniyoga, Gong och Kundadance. Öppet för alla!

Denna kväll viger vi åt vårt chakrasystem där vi först startar upp med kundaliniyoga och meditation som hjälper oss att öppna upp och balansera hela vårt energisystem. Vilar i djupavslappning till Gong för att sedan avsluta kvällen med att dansa igenom vårt energisystem med hjälp av Kundadance.

I pausen serveras dricka och frukt.

Kundadance är en kombination av dans, yoga och träning där vi jobbar igenom hela vårt chakrasystem. Det är kraftfulla övningar och vi använder oss också av andning och mantran. Kundadance hjälper oss att skaka iväg rädslor  och osäkerhet och få in energi och glädje. Det handlar om att ha roligt och bitvis blir det lite svettigt. Blekinge Yogastudio är en av de första i världen som erbjuder Kundadance då Maya Fiennes som skapade detta för ett antal år sedan alldeles nyligen har börjat utbilda instruktörer i detta (jag är en av dem) för att sprida denna härliga Kundadance.

Maya Fiennes är en välkänd yogi från Makedonien som åker runt över hela världen för att utbilda och håller mängder av workshops, retreat i kundaliniyoga, kundadance mm. Hon bor i London.

Med stor glädje bjuder jag in dig till denna kväll!

Plats: Blekinge Yogastudio, Gräsvik i Karlskrona

Tid: 17.45-20.45, onsdagen den 5/2- 2020

Din investering: 350 kr, vilket inbetalas till Blekinge Yogastudios bankgiro 428-8536 eller swish 1236664171

Linda Klang som är internationell cert. kundaliniyoga och meditationslärare level 1 och level 2 leder denna kväll.

Du anmäler dig via https://www.bokadirekt.se/places/blekinge-yogastudio-8454  eller till Linda Klang via mejl linda@blekingeyogastudio.se eller telefon 0730-385060.

Känn dig innerligt varmt välkommen

Linda Klang