Höstretreat på vackra Österlen 1-3 november. Kom med till Österlen för en underbar yogahelg.

Kom med till vackra Österlen för en underbar yogahelg 1-3 November. I höstmörkret samlas vi och njuter av en yogahelg tillsammans där du verkligen får möjlighet att landa in i dig själv och uppleva ditt egen inre ljus. Vi gör skön och djupgående kundaliniyoga,  varvat med avslappning, vila och återhämtning. Vi sjunker ner i  yinyogans positioner samt upplever djupavslappning till Klangskålar och Gong. Vi äter vällagad vegetarisk mat gjord av goda ekologiska råvaror. Vi mediterar och promenerar samt upplever hösten på Österlen i fantastiska omgivningar. Vi umgås på ett enkelt och kravlöst vis. Bastubad för dig som vill.

En helg där du får möjlighet att landa in i dig själv och fylla på med vitalitet, energi och djup inre balans. Helgen är öppen för alla, både dig som är nybörjare eller van yogi.

Dagarna startas upp med morgonyoga och sedan följer ett program varvat med yoga, meditation och egen tid i skön
balans. Allt för att du ska få kontakt med dig själv på ett djupare plan och komma hem med en upplevelse av energi och djup balans inom dig som du bär med dig in i din vardag.

Yogahelgen leds av Linda Klang int cert. kundaliniyoga och meditationslärare steg 1 och 2 samt Yinyogainstruktör och  medicinsk yogainstruktör som sedan ca 10 år tillbaka driver Blekinge Yogastudio. Linda har arrangerat ett stort antal yogaretreats och yogaresor i Sverige och Spanien. Linda brinner för att sprida yogan och dess teknik för att ge människor ett redskap för att skapa sig ett liv utan så mycket stress och press och istället lyssna till sig själv och följa sin egen sanning.

Vi bor på Norrevång, en gård mellan Baskemölla och Gladsax hos Ottilia Åkesson som driver Yogastudio Norrevång.
Ottilia lagar fantastisk mat och det är hon som står för all vår välsmakande vegetariska mat denna helg och det är hon som bjuder in oss till denna vackra gården nära Simrishamn, mitt på sköna Österlen.
Boende i flerbäddsrum, gården har en egen yogasal med sköna ullmattor och alla tillbehör för yoga.

Helgen inbjuder verkligen till stillhet då det bara är vi som medverkar i retreatet som finns på gården denna helg.
Din investering är 3490kr vilket inkluderar allt denna helg. Det vill säga all aktivitet, två nätters boende, middag, frukost, lunch, middag frukost, lunch samt fika. Yogamattor och meditations kuddar finns på plats. Endast lakan/handduk tar du med dig själv.

Tid: Fredagen den 1/11 kl 16.30 tom söndagen den 3/11 kl 14.00.

För frågor och anmälan kontakta Linda Klang 0730-38 50 60 eller mejl till linda@blekingeyogastudio.se
Anmälningsavgift 700kr till Blekinge Yogastudio bg. 428-8536

Känn dig innerligt välkommen önskar
Linda Klang & Ottilia Åkesson