Yogan startar vecka 4 med max 7 deltagare på varje klass och live via Zoom samtidigt. Nya pandemilagen med 1 person/10 kvm, yogasalen är 96kvm och övervåningen där Blekinge Yogastudio huserar är 160kvm.Så mycket gott om utrymme. . Dessutom kommer det att vara 20 minuter mellan varje klass för att ingen trängsel skall kunna uppstå.

Gå in och boka din yogakurs eller köp klippkort för plats på yogastudion. Både när du bokar dig på en yogakurs eller köper klippkort kan du om du vill omboka din plats till att istället göra den online. Om du vill vara med via Zoom köper du ett klippkort för onlineyoga och bokar in dig via schemat. Via vår online, live, finns plats för alla som vill vara med, det är endast på yogastudion det är begränsat till sju personer. Så om kursen är full du vill gå så kan du köpa klippkort för online och vara med på det sättet.

Vi erbjuder också tre olika alternativ för renodlade kort för onlineyoga.

Du väljer alltså om du vill yoga på plats eller hemifrån. Då vi live sänder klasserna är  vår förhoppning att du kommer känna av att du nästan är på yogastudion och yogar även om du är yogar hemifrån.

Eftersom det är svårt att förutse framtiden går vi nu endast ut med en fem veckors period dvs vecka 4-8. Här har vi dock ett större utbud av klasser också fördelat på fler dagar. I princip alla klasser sänds live med några få undantag. Det står tydligt i beskrivningen.

Hela yogastudion är 160kvm och själva yogasalen 96kvm. Med endast 7 deltagare/pass kan ingen trängsel uppstå.

Det kommer att vara oerhört gott om plats med mycket stora avstånd på yogastudion då maxantalet är 7 stycken på varje klass. Dessutom kommer det att vara 20 minuter mellan varje klass för att ingen trängsel skall kunna uppstå.