Försommarschema vecka 21-24. Bokning öppen för dessa fyra veckor av skön yoga både på plats och via Zoom.

Gå in och boka din yogakurs eller köp klippkort för plats på yogastudion för vecka 21 tom vecka 24. Både när du bokar dig på en yogakurs eller köper klippkort kan du om du vill omboka din plats till att istället göra den online.

Om du vill vara med via Zoom köper du ett klippkort för onlineyoga och bokar in dig via schemat. Via vår online, live, finns plats för alla som vill vara med, det är endast på yogastudion det är begränsat till nio personer. Så om kursen är full du vill gå så kan du köpa klippkort för online och vara med på det sättet.

Du väljer alltså om du vill yoga på plats eller hemifrån. Då vi livesänder klasserna är  vår förhoppning att du kommer känna av att du nästan är på yogastudion och yogar även om du är yogar hemifrån.

Det är gott om plats med mycket stora avstånd på yogastudion då maxantalet är 9 stycken på varje klass. Dessutom är det 20 minuter mellan varje klass för att ingen trängsel skall kunna uppstå.   

Följande yogaklasser/yogakurser finns att boka under veckorna 21 tom 24.

Kundaliniyoga daglediga, måndag samt onsdag kl 10-11.20. Måndagsgruppen även online. Dessa grupper leder Charlotta.

Kundaliniyoga- släpp på stress, tisdagar kl 16-17.20, 17.40-19.00 samt 19.20-20.40. Den sena tiden 19.20 körs även online. Dessa grupper leder Linda.

Hathayogaflow nytt! Onsdagar kl 17.30-18.40.Hathayogaflow har fokus på energi, kraft och balans. Skapar ett lugnt sinne med hjälp av fysiska rörelser kopplat till medveten andning.
Vi använder oss av solhälsningar, stående och sittande positioner med ett skönt flöde emellan. Klassen avslutas med lugna positioner, lång vila och meditation.
Yoga fri från prestation med fokus in i dig och din kropp. Leds av Linda.

Yinyoga onsdag kl 19.00-20.10 (Linda) samt torsdag kl 18.00-19.20 (Charlotta). Båda dagarna körs även online.

Medicinsk yoga- torsdagar kl 16.30-17.40 även online. (Charlotta).