Boka en yogakurs vecka 12 tom vecka 19! Välkommen! Ta med egen yogamatta/filt och något att sitta på.

Ny yogastart vecka 12-19. Andra omgången av terminens yogakurser i Karlskrona och Ronneby startar upp under vecka 12, 2020. Perioden pågår under vecka 12 tom vecka 19. Vi erbjuder yogaklasser i kundaliniyoga , medicinsk yoga och yinyoga. Vi finns både i Karlskrona och Ronneby.

Vi har ett stort antal yogaklasser med olika teman att välja på. Du anmäler dig till en åtta veckors kurs ,1095kr/8ggr, men om det är så att du inte kan gå alla gånger på just den kursen du har valt så droppar du in på någon annan klass istället. Under den 8-veckors period du anmäler dig till kan du alltså komma de tider som passar dig. Vi rekommenderar dock att du i möjligaste mån kommer på den kurs du har anmält dig till för att du ska få kontinuitet i ditt yogautövande. Du behöver inte under dessa veckor göra flera bokningar utan det räcker med den första där du väljer vilken kurs du vill gå.

Vid frågor eller funderingar så tveka inte att ta kontakt med Linda Klang 0730-385060 eller mejl linda@blekingeyogastudio.se

Bokning gör du här!

Varmt välkommen!