Flera har efterfrågat vårterminens yogaschema. Nu är det bokningsbart. Yogakurser våren 2020, vecka 4 tom vecka 19. Välkommen!

Våra yogakurser i Karlskrona och Ronneby startar upp under vecka 4, 2020. Yogaterminen pågår under vecka 4 tom vecka 19. Vi erbjuder yogaklasser i kundaliniyoga , medicinsk yoga och yinyoga. Vi finns både i Karlskrona och Ronneby. Du kan anmäla dig till vecka 4-11 men för att säkra din plats så kan du också anmäla dig till hela terminen, vecka 4-vecka 19. Ny kursstart vecka 12-19.

Vi har ett stort antal yogaklasser med olika teman att välja på. Du anmäler dig till en åtta veckors kurs ,1095kr/8ggr alternativt 16ggr/2190kr, men om det är så att du inte kan gå alla gånger på just den kursen du har valt så droppar du in på någon annan klass istället. Under den 8-veckors period du anmäler dig till kan du alltså komma de tider som passar dig. Vi rekommenderar dock att du i möjligaste mån kommer på den kurs du har anmält dig till för att du ska få kontinuitet i ditt yogautövande. Du behöver inte under dessa veckor göra flera bokningar utan det räcker med den första där du väljer vilken kurs du vill gå.

Vid frågor eller funderingar så tveka inte att ta kontakt med Linda Klang 0730-385060 eller mejl linda@blekingeyogastudio.se

Bokning gör du här!

Varmt välkommen!