Yogakurser hösten 2019, vecka 35 tom vecka 50. Ny start vecka 43 som är bokningsbar..

Våra yogakurser i Karlskrona och Ronneby startar upp under vecka 35, 2019. Yogaterminen pågår under vecka 35 tom vecka 50. Vi erbjuder yogaklasser i kundaliniyoga , medicinsk yoga och yinyoga. Vi finns både i Karlskrona och Ronneby. Ny kursstart vecka 43 tom vecka 50 finns inlagda för bokning.

Vi har ett stort antal yogaklasser med olika teman att välja på. Du anmäler dig till en åtta veckors kurs ,1070kr/8ggr alternativt 16ggr/2140kr, men om det är så att du inte kan gå alla gånger på just den kursen du har valt så droppar du in på någon annan klass istället. Under den 8-veckors period du anmäler dig till kan du alltså komma de tider som passar dig. Vi rekommenderar dock att du i möjligaste mån kommer på den kurs du har anmält dig till för att du ska få kontinuitet i ditt yogautövande. Du behöver inte under dessa veckor göra flera bokningar utan det räcker med den första där du väljer vilken kurs du vill gå.

Vid frågor eller funderingar så tveka inte att ta kontakt med Linda Klang 0730-385060 eller mejl linda@blekingeyogastudio.se

Bokning gör du här!

Varmt välkommen!