Yogaretreat i Spanien bland bergen utanför Nerja, framflyttad pga Corona.

Kom med på denna långhelg i Spanien där vi både njuter av yoga, meditationer, vandring, vegetarisk mat, poolhäng och upptäcker detta vackra område omkring Nerja. Det blir dagar med både inre fokus och vistelse i genuin spansk miljö. Vi äter de allra flesta måltiderna på Villa Sunshine men besöker också den berömda byn Frigiliana för lunch på restaurang en av dagarna samt middag en kväll i Nerja.

Vi hittar en fin balans mellan aktiviteter och egen tid. Vi startar upp våra dagar med yoga innan frukost. Vandring en av dagarna och vi kommer också ta en långpromenad ner till havet och stranden. Yogapass erbjuds ca tre gånger per dag. Yogan kommer att genomföras utomhus vid poolen samt på en takterass.  Yogaformen vi praktiserar är kundaliniyoga men vi kommer också att utöva yinyoga.

Denna yogahelg har max åtta deltagare. Då det är ett yogaretraet kommer inte alkohol att serveras.

PLATS: Villa Sunshine ligger utanför Nerja på vägen upp mot Frigiliana
Andalusien, Spanien.
NÄR: (Torsdag den 28 maj tom måndag 1 juni 2020.) Vi flyttar fram denna helg pga osäkerheten kring Corona och flygavgångar. Nytt datum kommer längre fram. Om du är intresserad så hör gärna av dig så får du info då det är klart när det blir.
Yogaretreatet startar på torsdag eftermiddag och  avslutas måndag förmiddag.Villa Sunshine hjälper till att boka transfer för gruppen, vilket du själv betalar, ca 100 kr per håll. Du får tips på flyg så att vi kan samordna transfer.

PRIS: 5690 kr exkl. flyg samt transfer. I resan ingår all aktivitet, boende, frukost, lunch, middag, lakan, handduk på rummet samt yogamatta. En lunch samt en middag äter vi på restaurang vilket du bekostar själv.
ARRANGÖR: Blekinge Yogastudio

BOENDET
Villa Sunshine drivs av Charlotte och Jörgen Nyberg.  Du kan läsa mer om stället på www.villasunshine.nu 

Rummen ligger på nedre plan med tillhörande lounge och kök. Del i dubbelrum. Två av rummen har eget badrum och två av rummen delar på ett badrum.

ANMÄLAN
Välkommen att kontakta Blekinge Yogastudio på: linda@blekingeyogastudio.se eller på 0730-385060.
Linda har genom åren arrangerat ett stort antal yogaresor och yogaretreats i Sverige och Spanien. Detta blir den 10:e yogaresan till Spanien.

RESE- OCH BOKNINGSVILLKOR
Din bokning sker genom att kontakta Blekinge Yogastudio och du bekräftar din plats när du betalar in anmälningsavgift 1000 kr till Blekinge Yogastudio, bankgiro 428-8536. Resterande kostnad betalas senast 15 april och du kommer att få en faktura på detta via mail. Anmälan är bindande och avgifter
återbetalas ej. Jag rekommenderar att du ser över din hem- och reseförsäkring om det händer dig något före eller under själva resan. Jag rekommenderar även att du skaffar det europeiska sjukförsäkringskortet genom försäkringskassans hemsida.

Varmt välkommen till detta sköna yogaretreat!
Linda Klang