Det är nu i dessa tider av mycket oro…

Det är nu vi ska använda oss av allt det vi har övat oss på under yogastunderna.

Där har vi andats långa djupa andetag, vi har lyssnat till våra tankar, känslor och hur det känns i kroppen samtidigt som vi har betraktat det hela utan att dras med.

Vi har övat oss på att vara närvarande i nuet med en djup kontakt in i oss själva där det finns en plats som alltid är lugn och stabil oavsett hur mycket kaos det finns utanför oss.

Vi har övat oss på att släppa på kontrollen , släppa taget , känna tillit och sjunka ner i mattan med förvissning om att vi är hållna av något mycket större än oss själva.

Det är nu i dessa tider vi behöver plocka fram alla dessa förmågor vi har fått av våra yogastunder.

Livet på mattan är en övning för att kunna hantera livet lite lättare så använd dig av det nu!

Kram från mig till dig /Linda

Du kanske är intresserad av...
Handla yogabyxor
Skön, härlig och gedigen kvalitè av ekologisk bomull tillverkat under goda arbetsvillkor, till stor del i Sverige. Yogabyxorna Breath of Love är skapade av Linda Klang.
Yogini - Yoga online
Yoga i ditt vardagsrum. Yoga när det passar dig. Yoga var du än befinner dig. Yogini är en onlinetjänst både för dig som redan utövar yoga och för dig som vill komma igång med yoga.
Nyhetsbrev
Få inspirerande nyhetsbrev med tips och erbjudanden direkt till din inkorg. Du kan självklart när som helst avsluta  prenumerationen om du önskar.