Framtidstro!

Jag känner en stark framtidstro och vet att det finns en tid efter Corona. Jag känner starkt med alla drabbade och förstår oron och utifrån min horisont gör jag vad jag kan för att bidra.

Men så mycket tid som nu har frigjorts i mitt liv vilket gör att min kreativitet flödar. Jag lyssnar in , funderar , bara är närvarande och idéer kommer. Det pågår en stor transformation i världen nu och likaså i mig och mina önskningar om min verksamhet, Blekinge Yogastudio. Det närmsta året kommer du att få uppleva mycket nytt på yogastudion med en vacker balans i det som redan finns. Jag ser så fram emot att successivt dela detta.

I dessa tider väljer jag att tro på en ljus framtid och bygga/planera för det som kommer efter. Mer än någonsin känner jag att jag släpper taget och att jag är hållen av något som är så mycket större men som vi alla är en del av. Jag önskar innerligt att du också känner dig hållen.

Kram Linda

Du kanske är intresserad av...
Handla yogabyxor
Skön, härlig och gedigen kvalitè av ekologisk bomull tillverkat under goda arbetsvillkor, till stor del i Sverige. Yogabyxorna Breath of Love är skapade av Linda Klang.
Yogini - Yoga online
Yoga i ditt vardagsrum. Yoga när det passar dig. Yoga var du än befinner dig. Yogini är en onlinetjänst både för dig som redan utövar yoga och för dig som vill komma igång med yoga.
Nyhetsbrev
Få inspirerande nyhetsbrev med tips och erbjudanden direkt till din inkorg. Du kan självklart när som helst avsluta  prenumerationen om du önskar.