Jag vill dela med mig till dig!

Ska jag blogga? Jo jag har bestämt mig för det. För ett tag sedan fanns plötsligt idén och lusten där. Det är så jag ofta fungerar. Det kommer en ide och om jag känner att där finns glädje, lust, nyfikenhet, driv och en dos av rädsla, blandat med en stor övertygelse. Ja då är det ofta rätt beslut för mig!

Då kan jag liksom inte låta bli utan vill börja nu direkt eller helst igår. Det är så jag känner igen min intuition. Det är så den talar till mig. Hur känner du igen din intuition? När vet du att du tar det där beslutet som bara är så rätt?

Jag kommer genom denna blogg dela med mig till dig om yoga, meditation, yogisk livsstil och tankar kring livet på alla möjliga sätt.

Jag kom i kontakt med yoga 2006 och sedan dess har yogan varit en stor del i mitt liv och den har verkligen förändrat mig och mitt liv. Sedan 2009 driver jag min yogastudio – Blekinge Yogastudio, och jag känner mig privilegierad och är oändligt tacksam över att jag kan ägna mig fullt ut åt min passion yoga.

Så många människor jag har mött under dessa år, där jag har fått följa och se hur yogan också förändrat deras liv och vad yogan har börjat betyda i deras liv.

För mig är det en oändlig rikedom att på något sätt få vara en liten del i detta om än så en åskådare i hur människor med hjälp av yogan mer och mer börjar lyssna till sig själva och vågar ta beslut utifrån sitt hjärtats röst. Wow säger jag bara!

Det är andra människors utveckling och växande som inspirerar mig så och ger mig energi och driv i att fortsätta dela med mig av yogans alla tekniker.

Jag tänker att detta forum med en blogg också blir en fin plattform för det.  Hoppas vi kommer att ses!

Sat Nam,

Linda Klang

Du kanske är intresserad av...
Handla yogabyxor
Skön, härlig och gedigen kvalitè av ekologisk bomull tillverkat under goda arbetsvillkor, till stor del i Sverige. Yogabyxorna Breath of Love är skapade av Linda Klang.
Yogini - Yoga online
Yoga i ditt vardagsrum. Yoga när det passar dig. Yoga var du än befinner dig. Yogini är en onlinetjänst både för dig som redan utövar yoga och för dig som vill komma igång med yoga.
Nyhetsbrev
Få inspirerande nyhetsbrev med tips och erbjudanden direkt till din inkorg. Du kan självklart när som helst avsluta  prenumerationen om du önskar.