Jag gör det sen när jag har mer tid.

Du kanske har sett att alla mina yogafilmer med yogapass och meditationer ligger öppna med fri tillgång. Om inte så vet du det nu. Jag har förstått att många använder dem men jag tror också att det finns flera som tänkt att det ska jag prova men jag gör det sen när jag har mer tid. Precis som jag har sett en gymkedjas slogan ”den bästa träningen är den som blir av” säger jag detsamma om yoga och meditation. Varenda gång jag är på gymmet och läser den slogan känner jag mig glad och stolt. Detsamma känner jag efter mina stunder på yogamattan. Nöjd och glad att jag tog tid att ta hand om mig själv. För att jag ska kunna vara i service för andra behöver jag också fylla på. Det har vi alla hört men frågan är om det praktiseras i livet.

Vi är många nu som tillbringar mycket tid hemma och vad gör vi då med vår tid? Det är så intressant det där, hur reagerar jag när jag har så mycket mer tid. Det är kanske nu du ska börja med något nytt eller fördjupa dig i det du redan gör.

Min passion i livet är att dela med mig av yogan, av den enkla anledningen att det blir så sköna effekter i livet av att göra det hela. Så varför skjuta upp det? Det finns korta pass, enkla pass, jobbiga pass och långa pass. Bara välj något och pröva dig fram. Om inte det första kändes bra så ta något annat. Eller gör en meditation på tre minuter. Efteråt är jag helt övertygad om att du kommer känna dig stolt och nöjd att du tog dig tid att ta hand om dig själv. Lycka till!

Här är länken till filmerna www.yoginilindaklang.se

Linda Klang

Du kanske är intresserad av...
Handla yogabyxor
Skön, härlig och gedigen kvalitè av ekologisk bomull tillverkat under goda arbetsvillkor, till stor del i Sverige. Yogabyxorna Breath of Love är skapade av Linda Klang.
Yogini - Yoga online
Yoga i ditt vardagsrum. Yoga när det passar dig. Yoga var du än befinner dig. Yogini är en onlinetjänst både för dig som redan utövar yoga och för dig som vill komma igång med yoga.
Nyhetsbrev
Få inspirerande nyhetsbrev med tips och erbjudanden direkt till din inkorg. Du kan självklart när som helst avsluta  prenumerationen om du önskar.