Varsågod – ett yogapass för att släppa oro och skapa inre balans

Att yoga gör skillnad i våra liv. Prova och upplev vad som händer i dig.
Detta är en film med ett fint litet yogapass som alla kan göra.
Rulla ut din yogamatta, starta filmen och bli guidad in i yogan av mig.
Ha ett öppet sinne och bara ta emot det som känns under yogapasset. Släpp kraven/ prestationen och bara var i det som är.

Om längtan finns så låt det bli en vana att du sätter dig på yogamattan och låter dig bli guidad i detta yogapass.

Efter en tid reflektera över vad som blir skillnaden för dig i ditt liv då du bjudit in yogan.

Oavsett vad vi bjuder in i våra liv och har i våra liv är det så viktigt att reflektera och göra sig själv medveten om hur och vad vi väljer i våra liv. Gör jag saker av gammal vana? Är jag rädd för det okända? Är detta en relation jag mår bra av? Vill jag stanna på detta jobb? Vad längtar jag efter? Var finner jag glädjen osv …. Det finns så många frågor att ställa sig och reflektera över. Det fina med att yoga och meditera är att vi då stannar upp, ger oss själva en paus och kan lyssna till alla svaren som kommer inifrån oss själva.

Jag hälsar dig innerligt varmt välkommen till denna yogastund.

Sat Nam,
Linda

Fler filmer hittar du på www.yoginilindaklang.se

Du kanske är intresserad av...
Handla yogabyxor
Skön, härlig och gedigen kvalitè av ekologisk bomull tillverkat under goda arbetsvillkor, till stor del i Sverige. Yogabyxorna Breath of Love är skapade av Linda Klang.
Yogini - Yoga online
Yoga i ditt vardagsrum. Yoga när det passar dig. Yoga var du än befinner dig. Yogini är en onlinetjänst både för dig som redan utövar yoga och för dig som vill komma igång med yoga.
Nyhetsbrev
Få inspirerande nyhetsbrev med tips och erbjudanden direkt till din inkorg. Du kan självklart när som helst avsluta  prenumerationen om du önskar.