Varsågod- fri tillgång till min onlineyoga.

Jag öppnar nu upp alla mina yogafilmer helt utan kostnad i fyra månader då jag vill bidra med det jag kan i dessa oroliga tider. Klicka här www.yoginilindaklang.se  På min online yoga har du tillgång till ett 30-tal filmer med olika yogapass och meditationer i kundaliniyoga som hjälper dig att släppa på stress, spänningar och oro. Ta möjligheten och yoga med mig i denna turbulenta tid. För dig som redan är prenumerant fryses betalningen så klart under dessa månader.

Yogan har den effekten på oss att vi blir lugnare och stabilare vilket innebär att vi har lättare att hantera den oro som finns i vår omvärld just nu. Om du kan hålla dig mer stadig i dig själv hjälper du också din omgivning till mer lugn.

Om det är någon gång du ska yoga, meditera och finna ett inre lugn så är det nu!  Välkommen!  Sprid och tipsa gärna din omgivning så mycket du vill!

Sat Nam

Linda Klang

Du kanske är intresserad av...
Handla yogabyxor
Skön, härlig och gedigen kvalitè av ekologisk bomull tillverkat under goda arbetsvillkor, till stor del i Sverige. Yogabyxorna Breath of Love är skapade av Linda Klang.
Yogini - Yoga online
Yoga i ditt vardagsrum. Yoga när det passar dig. Yoga var du än befinner dig. Yogini är en onlinetjänst både för dig som redan utövar yoga och för dig som vill komma igång med yoga.
Nyhetsbrev
Få inspirerande nyhetsbrev med tips och erbjudanden direkt till din inkorg. Du kan självklart när som helst avsluta  prenumerationen om du önskar.