Personligt yogaprogram

Vill du komma igång och yoga på egen hand men du vet inte hur och vad du ska göra. Boka in en tid med mig så får du ett personligt anpassat program.

Vi inleder med ett samtal och efter det plockar jag fram ett yogapass alternativ meditation som är speciellt utvalt för dina enskilda behov och önskemål.

Du får med dig material hem för att du ska kunna göra detta på egen hand. Du gör sedan ditt program regelbundet under en viss tid för att få uppleva den djupgående förändring som regelbunden yogaträning innebär. Självklart kan du boka in uppföljning kring ditt praktiserande.

Några exempel på vad ett personligt yogaprogram kan hjälpa dig med: Släpp på stress och skapa inre balans. Bli mjukare och smidigare. Inre trygghet och balans, mer vitalitet och kraft, fokus och handlingskraft, ökad självkänsla, öppna ditt hjärta och känn mer kärlek till dig själv och din omvärld. Bättre sömn, balansera hormonsystemet, förbättrad matsmältning, etc.

Dessa enskilda tider erbjuder jag både på yogastudion i Karlskrona och Ronneby. Du bokar en tid genom att ringa eller mejla mig. Känn dig innerligt välkommen. / Linda Klang

Blekinge Yogastudio erbjuder dig yogakurser vilket innebär att du väljer vilken yogakurs som passar dig och antingen anmäler du dig till en åtta-veckors kurs eller en hel termin (16 gånger). Vid halva terminens gång startar alltså en ny åtta-veckors kurs upp. Om du vill ha din plats garanterad hela terminen så rekommenderas du att anmäla dig till hela terminen.

Om det är någon gång du inte har möjlighet att komma under yogakursens gång kan du under den perioden som just din yogakurs pågår hoppa in i någon annan klass den veckan eller annan vecka under den perioden. Detta i mån av plats men det brukar alltid finnas någon yogaklass där det finns utrymme att hoppa in. Du har inte möjlighet att ta igen missade tillfällen efter att den yogakurs du var anmäld till är avslutad.

I samband med terminsstart erbjuder Blekinge Yogastudio gratis prova på yoga för dig som vill testa om yoga är något för dig. I övrigt erbjuder vi inte drop-in klasser utifrån att det är viktigt att skapa en regelbundenhet i sitt yogautövande för att få bästa resultat och effekt av den insats som du gör.

Yoga räknas som friskvård av skatteverket så om du har något friskvårdsbidrag använd det till din yogakurs. Du gör din inbetalning av yogakursen innan kursstart på Blekinge Yogastudios bankgiro nummer 428-8536.