Vinyasa flow yoga

Vinyasa flow yoga-fysiskt skönt flöde.

Vinaysa flow yoga är en flödande yoga med dynamiska rörelser. Du rör dig med ditt andetag och sträcker ut kroppen i ett flödande tempo. Ordet vinyasa innebär just flöde. Positionerna är stående, sittande och liggande.

I Vinyasayoga kopplar vi ihop andetaget med rörelsen och skapar ett flöde mellan olika asanas/rörelser.

Detta är en typ av yoga för dig som vill ha en mer fysiskt utmanande yogaklass i ständig rörelse. Du får igång värmen och energin i kroppen samt både stretchar och stärker musklerna. Avslutas med längre vila för att yogan ska kunna integreras i dig.

Blekinge Yogastudio erbjuder dig yogakurser vilket innebär att du väljer vilken yogakurs som passar dig och antingen anmäler du dig till en åtta-veckors kurs eller en hel termin (16 gånger). Vid halva terminens gång startar alltså en ny åtta-veckors kurs upp. Om du vill ha din plats garanterad hela terminen så rekommenderas du att anmäla dig till hela terminen.

Om det är någon gång du inte har möjlighet att komma under yogakursens gång kan du under den perioden som just din yogakurs pågår hoppa in i någon annan klass den veckan eller annan vecka under den perioden. Detta i mån av plats men det brukar alltid finnas någon yogaklass där det finns utrymme att hoppa in. Du har inte möjlighet att ta igen missade tillfällen efter att den yogakurs du var anmäld till är avslutad.

I samband med terminsstart erbjuder Blekinge Yogastudio gratis prova på yoga för dig som vill testa om yoga är något för dig. I övrigt erbjuder vi inte drop-in klasser utifrån att det är viktigt att skapa en regelbundenhet i sitt yogautövande för att få bästa resultat och effekt av den insats som du gör.

Yoga räknas som friskvård av skatteverket så om du har något friskvårdsbidrag använd det till din yogakurs. Du gör din inbetalning av yogakursen innan kursstart på Blekinge Yogastudios bankgiro nummer 428-8536.