Yogakurser våren 2020

Andra omgången av  våra yogakurser i Karlskrona och Ronneby startar upp under vecka 12, 2020. Boka in din yogakurs för våren 2020. Vi erbjuder yogaklasser i Kundaliniyoga , Medicinsk yoga och Yinyoga. Yogaformer som i princip alla kan utöva. Vi finns både i Karlskrona och Ronneby.

Vi har ett stort antal yogaklasser med olika teman att välja på. Både för nybörjare och vana yogautövare. Yogakurser erbjuds både dagtid och kvällstid. Du anmäler dig till en åtta veckors kurs ,1095kr/8ggr alternativt 16ggr/2140kr, men om det är så att du inte kan gå alla gånger på just den kursen du har valt så droppar du in på någon annan klass istället. Under den 8-veckors period du anmäler dig till kan du alltså komma de tider som passar dig. Vi rekommenderar dock att du i möjligaste mån kommer på den kurs du har anmält dig till för att du ska få kontinuitet i ditt yogautövande.

Blekinge Yogastudio finns i en mycket vacker och rogivande lokal på Gräsvik i Karlskrona. I Ronneby finns Blekinge Yogastudio på Badhus Nr 1 i vackra Brunnsparken.

Vid frågor eller funderingar så tveka inte att ta kontakt med Linda Klang 0730-385060 eller via e-post på linda@blekingeyogastudio.se.

Bokning gör du här!