Om du har några frågor eller funderingar kring yogan och vår verksamhet så är du varmt välkommen att ringa eller mejla!

Blekinge Yogastudio har from vecka 35 öppet varje tisdag och onsdag eftermiddag kl 16.00-17.00 med Linda Klang på plats. Du kan då komma med frågor kring tex vilken yogaform du ska välja, våra olika yogakort/yogakurser, titta på våra lokaler, handla i vår lilla minibutik, boka in dig på yogaklass/yogakurs. Känn dig varmt välkommen.

Blekinge Yogastudio är beläget på Gräsvik i Karlskrona. Vi finns i en stor och vacker vindsvåning med takbjälkar i ett sekelskifteshus. Yogan i Ronneby hålls på Badhus No1 i vackra Brunnsparken.

Vägbeskrivning:

Yogastudion i Karlskrona finns i hus 30 på Campus Gräsvik, vilket är ett trähus från sekelskiftet med röda fönster alldeles vid BTH.  Om du kommer med bil så åk upp i backen mot Telenor men ta av nästan direkt i backen mot en parkering till vänster. Om du kommit upp till de röda trähusen på Campus Gräsvik har du kommit för långt.

Om du kommer med buss hoppa av vid högskolan. Intill vägen ser du en stor idrottshall i trä, till vänster om detta, uppe i backen ser du huset och vi finns på andra våningen.

Företagsinformation

Blekinge Yogastudio AB ,Campus Gräsvik 30 (besöksadress)
371 75 Karlskrona
Organisationsnummer: 556867-7677
E-postadress: linda@blekingeyogastudio.se

Telefon: 0730-385060