mars

12mar - 3majmar 1217:15maj 3Ny kursstart på våra yogaklasser. Vecka 11 tom vecka 18 både i Karlskrona och Ronneby.Boka in dig på någon av våra härliga yogakurser i kundaliniyoga. Vi har både nybörjargrupp, fortsättningsgrupper, lunchyoga och morgonyoga.

april

4apr - 3majapr 415:30maj 3Ny start av mjuk medicinsk Yoga vecka 14-18.Dessa kurser passar dig som vill göra lite lugnare yoga.Vi gör grundläggande yogapass och vilar ordentligt mellan övningarna. Kurserna passar också utmärkt för dig som har besvär från knän, höfter, rygg, nacke, axlar, huvudvärk med mera. Du behöver inte sitta på golvet utan kan sitta på en stol om det passar dig bättre.

maj

20maj - 27Hela dagenYogaresa i Spanien med vandringFölj med oss till sköna Spanien i maj för att yoga, vandra, njuta, äta smarrig vegetarisk mat och koppla av.

juni

25jun - 29jun 2517:15jun 29Yogaboost på hemmaplan vecka 26. För 2:a i rad erbjuds du denna möjlighet.Starta upp sommaren med att ge dig själv en riktig yogaboost på hemmaplan. Unikt tillfälle och med välplanerat program för dig som vill släppa på stress och istället med vitalitet och inre balans börja din sommarledighet. Tiderna är lagda så att du som arbetar också kan deltaga.