november

25nov - 4jannov 2500:00jan 4Har du friskvårdsbidrag kvar att använda? Nu finns ett kort att köpa med valfritt belopp som du kan använda under 2021 vid köp av valfri yogaaktivitet! Vi har även presentkort med yoga-bästa julklappen.Kvittot kommer via mejl direkt efter ditt köp som du kan lämna till din arbetsgivare. Du får också en kod som du sedan använder vid ditt köp av yoga. Att ge bort en yogaupplevelse i julklapp är något som varar över tid. Önska dig själv eller ge till någon du håller kär. Smidigt och enkelt att boka via vår webshop.

25nov - 25jannov 2500:00jan 25Planen är att starta upp all yogaverksamhet vecka 4 men alla yogakurser och yogakort läggs först ut i januari för bokning utifrån rådande läge.Ett preliminärt schema finns utlagt men det kan komma att bli justeringar. Förhoppningen är att trots dessa tider starta upp igen vecka 4. Håll utkik i januari då allt kommer att läggas ut för möjlig bokning. Du som vii ha "förhandsbokning" i form av mejl då allt lagts ut kontakta Linda Klang. Varmt välkommen till oss på Blekinge Yogastudio!

22sep - 31jansep 2200:00jan 31Donation för onlineyogan. Yoga och samtidigt har du möjlighet att ge en valfri donation. Utöva kundaliniyoga med Linda Klang online via hemsidan www.yoginilindaklang.se och ge en valfri donation till en skola i Indien som Linda Klang genom Blekinge Yogastudio har stöttat sedan 2009. Du får skön yoga samtidigt som du har möjlighet att hjälpa någon annan.

februari

7feb15:00- 18:00Yogakväll- skapa inre balans mellan solens och månens energi. Dynamisk yoga öppnar upp passet och vävs sedan ihop med stillsam yoga och meditation för en helhetsupplevelse.Kvällen är öppen för alla som vill uppleva yogans oändliga bredd. Dynamisk yoga som övergår i lugna mjuka positioner och meditation. Djupavslappning till Klangskålar och Gong.