januari

8jan17:15- 20:45Yogakväll-sätt din intention för 2020 med hjälp av kundaliniyoga, meditation, Gong och Klangskålar. Öppet för alla. Fullbokat men du kan sätta dig på väntelista.Vi startar upp det nya året med en yogakväll där du med hjälp av yogans olika tekniker har möjlighet att lyssna in och medvetet sätta din intention för året som ligger framför dig. Ge dig själv denna fina kväll som en medveten uppstart av 2020.

20jan - 7majjan 2017:15maj 7Flera har efterfrågat vårterminens yogaschema. Nu är det bokningsbart. Yogakurser våren 2020, vecka 4 tom vecka 19. Välkommen!Yogakurserna i Karlskrona och Ronneby under vårterminen pågår under vecka 4-vecka 19.. Vi erbjuder yogaklasser i kundaliniyoga ,yinyoga samt medicinsk yoga och vi finns både i Karlskrona och Ronneby.

februari

5feb17:45- 20:45Glädje och energi genom Kundadance. En afton där vi balanserar vårt energisystem genom Kundaliniyoga, Gong och Kundadance. Öppet för alla!Kundadance är en kombination av yoga, träning och dans där vi bit för bit dansar igenom våra chakran. Bitvis är det intensivt och det ger glädje och energi.Denna kväll viger vi åt vårt chakrasystem där vi först startar upp med kundaliniyoga och meditation som hjälper oss att öppna upp och balansera hela vårt energisystem. Vilar i djupavslappning till Gong för att sedan avsluta kvällen med att dansa igenom vårt energisystem med hjälp av Kundadance.