februari

14feb - 21marfeb 1410:45mar 21Yoga Baby Café ! Öppet tisdagar kl 10.45-12.30. Yoga, fika och umgänge på yogastudion.Nu öppnar Yogababy cafe igen. Start vecka 7 tom vecka 12. Köp klippkort och boka in dig i schemat. Yoga och fika ingår i priset.

23jan - 14majjan 2310:01maj 14Boka in dig för yoga under VT-23 i Karlskrona och Ronneby. Välkommen!Vi erbjuder en lugn oas utan prestation och krav. Bokning för andra delen av terminen ligger nu öppen.

mars

1mar17:20- 20:10Är yoga något för dig? Kom och testa denna kväll på yogastudion i Risanäs/Ronneby.Gratis prova på pass för dig som vill testa om yoga är något för dig. Välj mellan kundaliniyoga eller yinyoga. Förbokning! Upplev att yoga i denna vackra och mysiga yogastudio, drick te och fråga mig om yoga och meditation. Blekinge Yogastudio är en lugn oas utan prestation och krav. Inga förkunskaper krävs. Yogan hjälper dig att släppa på spänningar, stress och ger dig energi. Välkommen att boka in dig!

5mar - 19mar 517:00mar 19Ny workshop i två delar, #dropstress. Välkommen 5/3 samt 19/3. Öppet för alla men ett begränsat antal.Stress, ytlig andning och tankar som mal i huvudet. Det behöver inte vara så, det finns knep och tekniker att använda för att känna sig lugnare och mer balanserad. Jag har gått igenom det och kommit ut på andra sidan. Kom med på denna workshop vid två tillfällen där vi blandar teori och praktiska övningar för att med enkla medel skapa inre balans i oss och gå mot en mer hållbar livsstil. Hur ser det ut för dig och vad kan du göra för att uppleva mindre stress i ditt liv.

september

7sep18:00- 20:15En helt ny kurs! Se dig själv utifrån ett större perspektiv. En kurs för dig som vill titta på dig själv med en klarare blick för att lättare kunna välja medvetet, hur du lever ditt liv."Min upplevelse är att när vi vågar plocka fram och titta på oss själva som den mångfacetterade människa vi är kommer den genuina glädjen och förmåga till att vara i närvaro. För det krävs mod och vägen är målet. Linda"Kursen består av sju tillfällen, kl 18-20,15, med jämna intervaller under HT 2023. Max 10 personer, minst 6 personer.