januari

31jan16:30- 18:45Fredagslyx där du unnar dig själv något alldeles extra- Restorative Yoga/djup återhämtning och vila fre 31/1 kl 16.30-18.45.Denna fredag em/kväll inbjuds du till att gå in i djup återhämtning/vila med hjälp av Restorative Yoga. En fredag i lyx för dig genom ett djupt omhändertagande av dig själv. Ingen tidigare erfarenhet behövs och precis alla kan utföra denna yogaform

20jan - 7majjan 2017:15maj 7Yogakurser våren 2020, vecka 4 tom vecka 19. Välkommen!Yogakurserna i Karlskrona och Ronneby under vårterminen pågår under vecka 4-vecka 19.. Vi erbjuder yogaklasser i kundaliniyoga ,yinyoga samt medicinsk yoga och vi finns både i Karlskrona och Ronneby.

februari

5feb17:45- 20:45Glädje och energi genom Kundadance. En afton där vi balanserar vårt energisystem genom Kundaliniyoga, Gong och Kundadance. Öppet för alla!Kundadance är en kombination av yoga, träning och dans där vi bit för bit dansar igenom våra chakran. Bitvis är det intensivt och det ger glädje och energi.Denna kväll viger vi åt vårt chakrasystem där vi först startar upp med kundaliniyoga och meditation som hjälper oss att öppna upp och balansera hela vårt energisystem. Vilar i djupavslappning till Gong för att sedan avsluta kvällen med att dansa igenom vårt energisystem med hjälp av Kundadance.

12feb17:30- 19:45Intresset visade sig vara så stort så nu lägger vi in en ytterligare kväll med Restorative Yoga. Denna onsdag kväll 12/2 kl 17.30-19.45 inbjuds du till att gå in i djup återhämtning/vila med hjälp av Restorative Yoga. En kväll i lyx för dig genom ett djupt omhändertagande av dig själv.En kväll i lyx. Där du unnar dig själv något alldeles extra. Restorative Yoga /djup återhämtning och vila samt ett djupt omhändertagande av dig själv. Ingen tidigare erfarenhet behövs och alla kan utföra denna yogaform. Varmt välkommen att boka in dig..