april

15aug - 30apraug 1500:00apr 30Nu har resan börjat mot vår gemensamma dröm. Risanäs Udde - boende & upplevelser.Till våren öppnar vi upp Risanäs Udde - boende och upplevelser. Följ oss på resan att omvandla en stor gammal stenlada till ett vackert boende och en plats för härliga upplevelser. Linda och Peter Klang

5feb - 12majfeb 500:00maj 12Nya yogakurser och klippkort. Från vecka 12 både i Karlskrona och Ronneby.Kom med på yoga! Boka ett klippkort eller boka en yogakurs. Ny yogastart vecka 12. Välkommen.

maj

26maj09:30- 17:00Inled sommaren på ett ljuvligt sätt. Hjärtöppnande retreatdag på Risanäs Udde 26/5.Ge dig en dag fylld av hjärtöppnande yoga och meditationer, bli skönt omskakad av gongen och klangskålarnas ljud.  Vandra i tystnad och lyssna till naturen och låt dig omslutas av denna speciella sköna energi som finns på Risanäs Udde.  Sätt dig vid dukat bord och njut av välsmakad vegetarisk lunch tillagad av Peter Klang och smarrig fika i fantastisk vacker omgivning.  Om lusten faller på tar du dig även ett dopp från bryggan.  Linda Klang leder dig igenom dagen i ett välplanerat upplägg som gör att du fullständigt kan släppa taget och njuta av stunden och dess livsbejakande aktiviteter. 

juni

3jun17:15- 20:45Kickstarta sommaren för kropp och sinne med en yogisk detoxkväll 3/6 då du rensar ut och fyller på med ny skön energi.Låt dig inspireras denna sommarkväll med yogiska traditionella tekniker från kundaliniyogan som går på djupet. Kvällen avslutas med att du serveras den klassiska mungbönsgrytan för detox som enligt tradition kan ätas i 40 dagar i sträck.

september

13sep - 15sep 1317:00sep 15Yogaretreat för alla dina sinnen 13-14 sep på Risanäs Udde. Kom med och upplev en helg i yogan och naturens tecken.Låt dig inspireras av livet och dess skönhet samt fyll dig med livsenergi då det är det som händer under en retreathelg.Helgen blir en skön mix där vi låter andetaget leda oss in upplevelsen av oss själva. Early bird fram till 1/5 .