maj

20maj - 27Hela dagenYogaresa i Spanien med vandringFölj med oss till sköna Spanien i maj för att yoga, vandra, njuta, äta smarrig vegetarisk mat och koppla av.

7maj - 5junmaj 717:15jun 5Sommaryoga vecka 19-23 för dig som vill varva ner inför sommaren.Förläng yogaterminen med en fem veckors yogakurs där du möter tre olika kundaliniyogalärare. Vi erbjuder en klass på måndagar och två på tisdagar. Skön start på sommaren.Charlotta leder vecka 19,20, Danne vecka 21 och Linda vecka 22,23.

juni

25jun - 29jun 2517:15jun 29Yogaboost på hemmaplan vecka 26. Nu är den här igen – vår strålande sommarboost. Du får chansen att släppa det du inte behöver, skapa lätthet i kropp och sinne och låta din strålglans lysa klart hela sommaren. Inled sommar och semester med mer vitalitet, glädje, kraft och avslappning! Perfekt start på sommaren för dig som vill släppa på stress och istället med vitalitet och inre balans börja din sommarledighet.Starta upp sommaren med att ge dig själv en riktig yogaboost på hemmaplan. Unikt tillfälle och med välplanerat program för dig som vill släppa på stress och istället med vitalitet och inre balans börja din sommarledighet. Tiderna är lagda så att du som arbetar också kan deltaga.

augusti

20aug - 18oktaug 2015:30okt 18Höstens yogaklasser i kundaliniyoga och medicinsk yoga går nu att boka. Vi startar upp vecka 34 både i Karlskrona och Ronneby.Ge dig själv en skön höst och planera in din yogaklass. Vi erbjuder både klassisk kundaliniyoga och medicinsk yoga i Karlskrona samt Ronneby. Finns många tider att välja på och vi har klasser både för nybörjare och vana yogisar. Vecka 34 tom vecka 42 alternativt tom vecka 50.

september

2sep09:30- 18:55Efter Stenshamn/Utlängan 2017 - nu erbjuder vi en heldag på Ungskär 2 september 2018.Yoga och dramatiska historier från östra skärgården.En upplevelsedag för dig när sensommarens lugn råder i östra skärgården. Följ med på en inspirerande dag (2 september) i Blekinges vackra yttre skärgård. Vi tillbringar vår dag på Ungskär.

28sep - 30sep 2816:30sep 30Blekinge Yogastudio erbjuder retreat på vackra Österlen 28-30 september. Kom med till Österlen för en underbar yogahelg.Nu har du möjlighet att komma med på yogaretreat på vackra Österlen.Drömmen om en yogahelg i denna vackra bygd har funnits hos mig (Linda Klang) så länge och nu kan jag äntligen bjuda in dig som vill varva kundaliniyoga, meditationer, återhämtning med fantastik vegetarisk mat och sköna promenader i vackra omgivningar. Begränsat antal platser men öppet för alla. Känn dig innerligt välkommen!