Yogaboost

Blekinge Yogastudio anordnar yogaboost på hemmaplan. Två tillfällen per år med ett välplanerat program för dig som vill släppa på stress och istället fylla på med vitalitet och inre balans. Tiderna är lagda så att du som arbetar också kan deltaga. Låt detta bli en vecka där du satsar på dig själv och får uppleva yogans djupgående effekter.

Vi träffas olika tider varje dag under veckan och gör yogapass samt meditationer som kommer att hjälpa dig att släppa på stress/spänningar och istället bygga vitalitet, kraft och djup balans inom dig. Vid några av tillfällena äter vi vegetarisk soppa, frukost eller fika tillsammans.

Blekinge Yogastudio erbjuder Yogaboost som inledning på sommaren för att du ska få möjlighet att släppa på stress och spänningar inför semestern  och istället med kraft och vitalitet inta din ledighet.

Likaså en veckas Yogaboost för att verkligen ”kickstarta” upp nya året med en rejäl portion av kundaliniyoga. Detta ger dig ett fokuserat sinne, klarhet och energi för att ta dig an ditt nya år med nya möjligheter.

Om du är intresserad av att deltaga så hör av dig. Framöver kommer tiderna läggas upp i kalendern.

Linda Klang int.cert kundaliniyoga och meditationslärare håller i veckorna för yogaboost.

juni

25jun - 29jun 2517:15jun 29Yogaboost på hemmaplan vecka 26. Nu är den här igen – vår strålande sommarboost. Du får chansen att släppa det du inte behöver, skapa lätthet i kropp och sinne och låta din strålglans lysa klart hela sommaren. Inled sommar och semester med mer vitalitet, glädje, kraft och avslappning! Perfekt start på sommaren för dig som vill släppa på stress och istället med vitalitet och inre balans börja din sommarledighet.Starta upp sommaren med att ge dig själv en riktig yogaboost på hemmaplan. Unikt tillfälle och med välplanerat program för dig som vill släppa på stress och istället med vitalitet och inre balans börja din sommarledighet. Tiderna är lagda så att du som arbetar också kan deltaga.