Yogaboost

Blekinge Yogastudio anordnar yogaboost på hemmaplan. Två tillfällen per år med ett välplanerat program för dig som vill släppa på stress och istället fylla på med vitalitet och inre balans. Tiderna är lagda så att du som arbetar också kan deltaga. Låt detta bli en vecka där du satsar på dig själv och får uppleva yogans djupgående effekter.

Vi träffas olika tider varje dag under veckan och gör yogapass samt meditationer som kommer att hjälpa dig att släppa på stress/spänningar och istället bygga vitalitet, kraft och djup balans inom dig. Vid några av tillfällena äter vi vegetarisk soppa, frukost eller fika tillsammans.

Blekinge Yogastudio erbjuder Yogaboost som inledning på sommaren för att du ska få möjlighet att släppa på stress och spänningar inför semestern  och istället med kraft och vitalitet inta din ledighet.

Likaså en veckas Yogaboost för att verkligen ”kickstarta” upp nya året med en rejäl portion av kundaliniyoga. Detta ger dig ett fokuserat sinne, klarhet och energi för att ta dig an ditt nya år med nya möjligheter.

Om du är intresserad av att deltaga så hör av dig. Framöver kommer tiderna läggas upp i kalendern.

Linda Klang int.cert kundaliniyoga och meditationslärare håller i veckorna för yogaboost.

januari

9jan - 12Hela dagenKickstarta igång nya året med en Yogaboost!Nytt år med nya möjligheter och nya vanor. Öppna upp för en nystart 2018!