Yogaboost

Blekinge Yogastudio anordnar yogaboost på hemmaplan. Med ett välplanerat program för dig som vill släppa på stress och istället fylla på med vitalitet och inre balans. Tiderna är lagda så att du som arbetar också kan deltaga. Låt detta bli en vecka där du satsar på dig själv och får uppleva yogans djupgående effekter.

Vi träffas olika tider varje dag under veckan och gör yogapass samt meditationer som kommer att hjälpa dig att släppa på stress/spänningar och istället bygga vitalitet, kraft och djup balans inom dig. Vid några av tillfällena äter vi vegetarisk soppa, frukost eller fika tillsammans.

Blekinge Yogastudio erbjuder Yogaboost som inledning på sommaren för att du ska få möjlighet att släppa på stress och spänningar inför semestern  och istället med kraft och vitalitet inta din ledighet.

Om du är intresserad av att deltaga så hör av dig. Framöver kommer tiderna läggas upp i kalendern.

Linda Klang int.cert kundaliniyoga och meditationslärare håller i veckorna för yogaboost.

juni

24jun - 28jun 2417:15jun 28Yogaboost på hemmaplan vecka 26. Strålande sommarboost med nyheter. Du får chansen att släppa det du inte behöver, skapa lätthet i kropp och sinne och låta din strålglans lysa klart hela sommaren. Inled sommar och semester med mer vitalitet, glädje, kraft och avslappning! Perfekt start på sommaren för dig som vill släppa på stress och istället med vitalitet och inre balans börja din sommarledighet.Yogaboosten denna sommaren innehåller nyheter och fler tekniker för att släppa på stress. Vi kommer att göra kundaliniyogapass men även använda oss av yinyogan. Du kommer att uppleva djup avslappning med hjälp av både Gongens och Klangskålarnas vibrationer samt Breathwalk och yoga utomhus.