Mjuk medicinsk yoga

För tillfället erbjuder vi inte medicinsk yoga eftersom våra yogaklasser i kundaliniyoga ger detsamma. Så om det är medicinsk yoga du är intresserad av titta istället på våra klasser i kundaliniyoga.

Mjuk medicinsk yoga passar dig som vill göra riktigt lugn yoga. Vi gör grundläggande yogapass och vilar ordentligt mellan övningarna. Kurserna passar också utmärkt för dig som har besvär från knän, höfter, rygg, nacke, axlar, huvudvärk med mera.

Medicinsk yoga är en lugn och mjuk yoga för alla som vill förbättra sin fysik och förmåga att hantera stress. Du får tydliga instruktioner och behöver inte sitta på golvet utan kan sitta på en stol om det passar dig bättre. Vi mjukar upp kroppen utan krav på prestation. Vi lär oss att andas optimalt och stärker nervsystemet. Vi lär oss att känna igen kroppens signaler och förbättrar förmågan att slappna av och hantera stress. Inga förkunskaper krävs.

Vi gör lugna inkännande rörelser som kombineras med olika andningstekniker. Varje kurstillfälle innehåller kroppsövningar för ökad styrka och flexibilitet, andningsövningar för att balansera nervsystemet, djup avslappning och meditation för ökad närvaro i kropp och sinne.

Plats för rörelsehindrade

Hinder är inget hinder hos oss! Det går att komma fram till huset om du är rullstolsburen och vi har hiss i lokalen. Det går också utmärkt att sitta i rullstol och göra yoga.