Referenser

”Tack för yogan igår! Vilken energi och glädjerus jag fick på vägen hem, jag sjöng hela vägen hem och jag hade inte ens någon musik på, det var länge sedan det hände. Och idag har jag haft energi och jag har varit mycket mjukare och rörligare så det passet gör jag gärna om! :)”
Tomas

”Jag fullkomligt älskar yogan, och förstår inte hur jag skulle kunna leva utan den:) Som att hitta hem känns det.”
Danne

”Den yogiska detoxen var en fantastisk upplevelse, jag känner mig efter detoxen lätt i både kropp och själ. Att göra detoxen i grupp var något jag verkligen gillade, att få stöd och framför all en gemenskap i detoxen var helt fantastiskt”
Malin

”Mitt upplevelse av det blev att få känna mig själv på in och ut sidan och att se mitt ”vackra” jag på insidan. Se fram emot nästa tillfälle!”
Kateryna

”Annars tycker jag att jag har fått ett helt annat lugn inom mig sedan jag började yoga, har tänkt mkt på det sistone.”
Camilla

”Tack för en härlig morgonyoga idag, verkligen en härlig start på dagen.”
Marketta

”Alltså får jag tacka så mycket för kursen, den har varit väldigt givande för mig! Jag trodde att jag var för stel och ovig för yoga, men det var även det som jag hoppades skulle bli bättre. Väl i kursen ändrades mina förväntningar och det blev mer en inre resa som jag inte visste att jag behövde påbörja, men jag blev säkert även smidigare som en bonus”.
Björn

”Har inte ångrat en dag att jag började yoga. Visst är det en del övningar som min sönderbräckta kropp har svårt att utöva, men jag har lärt mig att göra på mitt lilla vis. Yogan gör att jag kan hantera mitt liv så det blir mer innehållsrikt. Tack Linda för allt och alla underbara människor jag har fått lära känna genom dig.”
Katarina

”Jag vill tacka så mycket för den härliga detox-veckan. Jag har speciellt uppskattat de täta yoga-sessionerna som har gjort att jag känner mig spänstigare och rörligare. Och mathållningen har gjort att jag känner mig lättare. En härlig kombination! Så vill jag berömma den fina avslutningen du hade ordnat när vi yogade i ring med blommor och ljus i mitten, och fick ta del av varandras erfarenheter.”
Marianne

”Vill tacka för en fantastisk och givande vår Tack, Linda!!! Vi ses kanske på ett pass i sommar!”
Jessica

”Rätt människor på rätt plats och det blir dynamik :-). Den här helgen har gjort att jag ”vill flyga” igen!”
Vivi

”Tack för igår! Det gör verkligen under för en stressad själ att komma till dig!”
Katarina

”Tack igen för en underbar o energigivande upplevelsehelg! Allt var toppen var för sig (yogan, målandet och maten) – men helheten gav det lilla extra ….Upplägget med promenaderna mellan de olika rummen/aktiviterna och det berikande mötet med människor jag aldrig har träffat förut. Allt i en kravlös atmosfär. Härligt och befriande! Och också fullt av känslor…”
Maria

”Kundaliniyoga och Linda är en perfekt kombination. Kundaliniyoga med fysiska övningar, avslappningar och meditationer stärker såväl kropp som själ. Linda, med sin personlighet, skapar en miljö och atmosfär till att utöva yoga som ger andrum, frid och lugn. Tillsammans skänker Linda och yoga en ny dimension till livet”
Margaretha A.

”Tack än en gång! För mig kändes detoxen som startskottet på en inre resa jag visste stod och väntade på mig. Mars-april är hektiska månader för mig, och ännu mer eftersom jag var sjuk de tre första veckorna i mars. Var tveksam om det skulle bli för stressigt med detox uppe på allt men det har tvärtom gett mig ett större fokus och lugn. Precis vad jag behövde!”
Maja

”Jag vill också tacka för hela denna terminens fantastiska yogapass och för ditt sätt att leda. Det är fortfarande svårt att göra alla rörelser, andas rätt, använda mantra och komma ihåg blicken i tredje ögat, men så kommer din röst med stilla uppmaningar och så focuserar jag en stund till. Jag har upplevt att det är välgörande och ger lugn och harmoni, men kan inte klä mina upplevelser i bra, beskrivande ord ännu.”
Lotta

”Jag har hållit på med kundaliniyoga i snart ett halvår. Redan första gången kändes det bra, både för kroppen och för själen. Det kan vara svårt att förstå hur det fungerar- men fungerar gör det! Är jag stressad och uppe i varv när jag kommer till en yogalektion, känner jag mig avslappnad när jag går därifrån. Är jag trött och seg när lektionen börja, känner jag mig pigg och laddad med energi när jag går därifrån. Jag upplever också att jag har fått bättre kvalitet på sömnen sedan jag började med yoga. Dessutom är kundaliniyogan väldigt kravlös- det är inte så mycket regler- och det tilltalar mig.”
Åke