Yogaresor

Blekinge Yogastudio har arrangerat ett tiotal yogaresor till Spanien under åren och nedanstående yogaresa var planerad i september 2020. Men pga Corona ställdes resan in.

Varmt välkommen till en yogaresa på spanska östkusten bland apelsinlundar och 10 minuters promenad till havet. Vi kommer att tillbringa vår vecka i en fantastisk miljö som är helt uppbyggd för just yogaretreats. Temat för veckan är djup återhämtning, att bara vara, njuta av stunden och hitta närvaro i det som är just nu. Detta gör vi med hjälp av djupgående yoga, vällagad vegetarisk mat, promenader, havsbad, strand- och trädgårdshäng.

RESAN

Vi hittar en skön balans mellan aktiviteter och egen tid. Vi startar upp våra dagar med yoga innan frukost. Vissa dagar tar vi gemensamma långpromenader i närområdet. Yogapass erbjuds ca tre gånger per dag och kvällarna avslutar vi med meditation för att sedan sova gott. Yogan kommer till stor del att genomföras utomhus i den vackra och stora trädgården men även på stranden. Det finns också en mycket fin yogasal. Yogaformen vi praktiserar är kundaliniyoga men vi kommer också att utöva yinyoga samt restorative yoga/djup återhämtning. Någon gång under veckan kommer vi även att hänge oss åt Kundadance vilket är en dansresa genom våra chakran.

PLATS: Sunni-ai-Olivia, Olivia i provinsen
Valencia, Spanien.
NÄR: 6-13 september 2020.
Yogaresan startar på Sunni-ai-Oliva. Rummet är tillgängligt för dig från kl 15.00, middag kommer att finnas från kl 17.00. och yogan börjar kl 19.00 Resan avslutas efter frukost sön den 13/9.

PRIS: 9550 kr exkl. flyg samt transfer som du bokar själv. I resan ingår all aktivitet, boende, frukost, lunch, middag, lakan, handduk på rummet samt yogamatta.
ARRANGÖR: Blekinge Yogastudio

Du kan se framemot en vecka med ett härligt varierat yogaprogram vilket skapar djup balans inom dig och en stor dos av energi. Att få lov att genomföra det i denna sköna miljö blir något alldeles extra

BOENDET
Sunn-ai-Olivia är nybyggt och vi blir den första gruppen som får möjlighet att komma dit. Huset består av 8 dubbelrum och alla rum har eget badrum med toalett/dusch. I dagsläget finns ingen pool på området men det är endast 10 minuters vacker promenad till en 7 km lång sandstrand. När vi inte hänger på stranden kan vi njuta av den stora trädgården och dess fruktträd. Sunn-ai-Olivias ägare Marie Flourie är också yogalärare och vi har varit vänner sedan vår kundaliniyogautbildning 2008
så det känns väldigt roligt att komma just hit. Om du är intresserad så kontakta mig så skickar jag dig mer information om Sunn ai- Olivia för att du ska få veta mer om platsen vi ska till och hur den har kommit till. Där finns även information om maten, flyg och transfer

ANMÄLAN
Välkommen att kontakta Blekinge Yogastudio på: linda@blekingeyogastudio.se eller på 0730-385060.
Linda har genom åren arrangerat ett stort antal yogaresor och yogaretreats i Sverige och Spanien. Detta blir den 10:e yogaresan till Spanien. Charlotta Dalqvist, kundaliniyogalärare kommer också att vara delaktig i programmet under veckan.

RESE- OCH BOKNINGSVILLKOR
Din bokning sker genom att kontakta Blekinge Yogastudio och du bekräftar din plats när du betalar in anmälningsavgift 1500 kr till Blekinge Yogastudio, bankgiro 428-8536. Resterande kostnad betalas senast 1 juli och du kommer att få en faktura på detta via mail. Anmälan är bindande och avgifter
återbetalas ej. Jag rekommenderar att du ser över din hem- och reseförsäkring om det händer dig något före eller under själva resan. Jag rekommenderar även att du skaffar det europeiska sjukförsäkringskortet genom försäkringskassans hemsida. Du bokar själv din flygresa. Jag vill att du bekräftar skriftligt att du läst våra rese- och bokningsvillkor när du anmäler dig.

Varmt välkommen till denna sköna yogaresa!
Linda Klang