Yogaresor

Följ med oss till sköna Spanien för att yoga, vandra, njuta, äta smarrig vegetarisk mat och koppla av.

Varmt välkommen på en härlig yoga och vandringsresa. I centrum den här veckan står kroppens och själens välbefinnande. Med hjälp av yoga, meditation, vandring, vegetarisk mat, sol, bad och gott om egen tid lyfter vi oss själva i balans. Vi lever i en tid när vi behöver landa i hjärtat och uppleva kontakt både inåt och utåt, och känna att vi är en viktig del i en oändlig helhet. En känsla som ger möjligheter till fördjupning, avslappning, skönare livsval och mer kraft.

Linda Klang som är int. cert. kundaliniyoga och meditationslärare och driver Blekinge Yogastudio arrangerar sedan flera år tillbaka yogaresan till Javea i Spanien. Charlotta Dahlqvist även hon kundaliniyogalärare är också med på resan.

Under resan startar vi upp våra dagar med yoga ca kl 6.30 innan frukost. Vi vandrar tre av dagarna och har en trygg guide med oss. Egen tid har vi på dagen då vi inte vandrar. Det är sedan yoga igen på eftermiddagen. Alla kvällar avslutas ca 20.30 med meditation för att integrera dagens upplevelser i systemet samt ge en god nattsömn.

Planerade yogaresor i dagsläget är i september 2017, maj 2018 samt september 2018. Hör av dig om du är intresserad och vill veta mer. Vänta inte om du är intresserad då yogaresorna är populära och bokas upp långt i förväg.

Priset för resorna 2018 är 9190 kr – 9690 kr (beroende på val av rum) exkl. flyg som du bokar själv. I priset ingår 7 nätters boende, frukost, lunch och middag. Transfer till och från flygplatsen i Spanien samt aktiviteterna i form av yoga och vandring.

Vi önskar dig riktigt varmt välkommen på en fantastisk vecka tillsammans med oss. Vi lovar att ta väl hand om dig hela veckan och vi ser fram emot många skratt och härlig gemenskap.