Yogaresor

Nytt resmål för Yogaresa september 2020, vecka 37.

Linda Klang som är int. cert. kundaliniyoga och meditationslärare och driver Blekinge Yogastudio har arrangerat nio yogaresor med vandring  till Javea i Spanien sedan 2014. Nu är det dags för något nytt.

Följ med oss till sköna Spanien för att yoga, bada i havet, njuta, promenera, äta smarrig vegetarisk mat och koppla av.

Nästa yogaresa blir till Oliva, Valencia, i Spanien. Marie Flourie som är kundaliniyogalärare och en yogavän till Linda Klang håller på att bygga upp en fantastisk retreatplats mitt bland apelsinlundar och 800 meter ner till havet. Här råder tystnaden och husen är belägna i en mycket vacker och stor trädgård. Havet med en stor strand når man genom apelsinlundar på slingrande småvägar ca 800 meter från platsen. Fantastiskt vacker yogasal och tvåbäddsrum med egen toa/dusch.

Varmt välkommen på en härlig yogaresa. I centrum den här veckan står kroppens och själens välbefinnande. Med hjälp av yoga, meditation, promenader, vegetarisk mat, sol, bad och gott om egen tid lyfter vi oss själva i balans. Vi lever i en tid när vi behöver landa i hjärtat och uppleva kontakt både inåt och utåt, och känna att vi är en viktig del i en oändlig helhet. En känsla som ger möjligheter till fördjupning, avslappning, skönare livsval och mer kraft.

Under resan startar vi upp våra dagar med yoga ca kl 6.30 innan frukost. Vissa dagar har vi gemensamma sköna promenader.  Det är sedan yoga igen på eftermiddagen. Alla kvällar avslutas ca 20.30 med meditation eller annan yogisk aktivitet för att integrera dagens upplevelser i systemet samt ge en god nattsömn.

Vi önskar dig riktigt varmt välkommen på en fantastisk vecka tillsammans med oss. Vi lovar att ta väl hand om dig hela veckan och vi ser fram emot många skratt och härlig gemenskap.

Du som är intresserad av att följa med, mejla Linda Klang på linda@blekingeyogastudio.se. När alla detaljer är klara kring exakt datum och priser skickas ett mejl ut med förfrågan om du vill anmäla dig till resan. Det är ett begränsat antal platser.