Yogaresor

Följ med oss till sköna Spanien för att yoga, vandra, njuta, äta smarrig vegetarisk mat och koppla av.

Varmt välkommen på en härlig yoga och vandringsresa. I centrum den här veckan står kroppens och själens välbefinnande. Med hjälp av yoga, meditation, vandring, vegetarisk mat, sol, bad och gott om egen tid lyfter vi oss själva i balans. Vi lever i en tid när vi behöver landa i hjärtat och uppleva kontakt både inåt och utåt, och känna att vi är en viktig del i en oändlig helhet. En känsla som ger möjligheter till fördjupning, avslappning, skönare livsval och mer kraft.

Linda Klang som är int. cert. kundaliniyoga och meditationslärare och driver Blekinge Yogastudio har arrangerat nio yogaresor till Javea i Spanien sedan 2014. Datum för nästa resa är ännu ej satta.

Under resan startar vi upp våra dagar med yoga ca kl 6.30 innan frukost. Vi vandrar tre av dagarna och har en trygg guide med oss. Egen tid har vi på dagen då vi inte vandrar. Det är sedan yoga igen på eftermiddagen. Alla kvällar avslutas ca 20.30 med meditation för att integrera dagens upplevelser i systemet samt ge en god nattsömn.

Vi önskar dig riktigt varmt välkommen på en fantastisk vecka tillsammans med oss. Vi lovar att ta väl hand om dig hela veckan och vi ser fram emot många skratt och härlig gemenskap.