Yoga på recept

Du som har FaR- dvs fysisk aktivitet på recept får 100kr i rabatt på en 8-veckors yogakurs och 200kr i rabatt på en 16-veckors yogakurs.

Ta kontakt med oss på Blekinge Yogastudio vid din bokning av yogakurs. Detta för att du skall kunna uppvisa ditt intyg och få en faktura mejlad till dig med rabatten inlagd.

FAR står för Fysisk aktivitet på recept och ingår i FYSS som är en vetenskaplig dokumentation som visar att motion både förebygger sjukdomar och fungerar som behandling för en mängd sjukdomstillstånd. Tanken är att du kan få träning på recept, alltså att motion blir din medicin. En underbar idé som vi på Blekinge Yogastudio såklart stöttar.

Du som patient/kund får inga ekonomiska bidrag för träning på recept. Det räknas inte heller med i högkostnadsskyddet för sjukvård. Vi som erbjuder träningen får inte heller några bidrag så när vi rabatterar yogakursen, gör vi det som en tjänst, bara för att vi vill att du ska kunna träna och bli frisk!

Det medicinska ansvaret och uppföljning står din kontakt i sjukvården för, men såklart hjälper vi dig rådgivning om lämpliga yogaformer för att du ska få ut så mycket som möjligt av din yoga. Tveka aldrig för att kontakta oss om du har frågor.

Du är varmt välkommen till oss!