Yogaklasser dagtid

För att öka möjligheterna för dig att få in yogan i ditt liv erbjuder vi även yogakurser dagtid. Vi har både morgonyoga, senioryoga samt lunchyoga.

Vår morgonyoga är en fantastisk skön start på dagen. Att starta upp dagen med ett yogapass ger både ett inre lugn och energi som du sedan har med dig dagen igenom. Gör en investering i dig själv och gör som ”yogisar” världen över dvs börja dagen med ett skönt yogapass och meditation. Du är sedan redo att ta dig an dagen med ny energi och djup balans inom dig. Morgonyogan är anpassad både för nybörjaren och den vana yogin.

Yogakurs för dig som är senior. Yogakurs för dig som vill yoga på dagen och anser att du är senior. Vi jobbar på att mjuka upp kroppen och skapar inre balans genom rörelser, medveten andning och djupavslappning. Yogapass som alla klarar. Du har också möjlighet att sitta på stol om du behöver det.

Lunchyoga. Ge dig själv ett härligt avbrott mitt på dagen med en stunds yoga och meditation som både ger dig energi och lugnar. Lunchyogan är anpassad både för nybörjaren och den vana yogin.

Du behöver inte duscha efter yogan och det går fint att byta om på Yogastudion så att du sedan enkelt kan ta dig vidare. Vi är alltid noga med att hålla tiderna för start och avslut på passen så du behöver inte känna någon oro att du inte hinner till jobb eller dylikt.

Blekinge Yogastudio erbjuder dig yogakurser vilket innebär att du väljer vilken yogakurs som passar dig och antingen anmäler du dig till en åtta-veckors kurs eller en hel termin (16 gånger). Vid halva terminens gång startar alltså en ny åtta-veckors kurs upp. Om du vill ha din plats garanterad hela terminen så rekommenderas du att anmäla dig till hela terminen.

Om det är någon gång du inte har möjlighet att komma under yogakursens gång kan du under den perioden som just din yogakurs pågår hoppa in i någon annan klass den veckan eller annan vecka under den perioden. Detta i mån av plats men det brukar alltid finnas någon yogaklass där det finns utrymme att hoppa in. Du har inte möjlighet att ta igen missade tillfällen efter att den yogakurs du var anmäld till är avslutad.

I samband med terminsstart erbjuder Blekinge Yogastudio gratis prova på yoga för dig som vill testa om yoga är något för dig. I övrigt erbjuder vi inte drop-in klasser utifrån att det är viktigt att skapa en regelbundenhet i sitt yogautövande för att få bästa resultat och effekt av den insats som du gör.

Yoga räknas som friskvård av skatteverket så om du har något friskvårdsbidrag använd det till din yogakurs. Du gör din inbetalning av yogakursen innan kursstart på Blekinge Yogastudios bankgiro nummer 428-8536.