Yogaklasser dagtid

Vi erbjuder yoga för daglediga flera gånger i veckan. Måndagar och onsdagar i Karlskrona och torsdagar i Ronneby.  Tiden på dessa yogapass är kl 10-11,20.

Härlig kundaliniyoga för daglediga. Yogapass som alla klarar!

Vi gör varierade sköna yogapass från kundaliniyogan som jobbar på vår andning, balans och smidighet. Passar alla som har möjlighet att komma och yoga på förmiddagen.

Varje tillfälle innehåller yogapass, längre avslappning och meditation.

Yogan är öppen för alla oavsett tidigare erfarenhet. I kundaliniyoga finns ingen prestation och krav utan du gör yogan helt utifrån dina egna förutsättningar. Rörelserna är i regel ganska lätta att utföra och du blir fint guidad genom yogaklassen.

Du har också möjlighet att sitta på stol om du behöver det.

Du behöver inte duscha efter yogan och det går fint att byta om på Yogastudion så att du sedan enkelt kan ta dig vidare. Vi är alltid noga med att hålla tiderna för start och avslut på passen så du behöver inte känna någon oro att du inte hinner till jobb eller dylikt.

Blekinge Yogastudio erbjuder dig yogakurser vilket innebär att du väljer vilken yogakurs som passar dig och antingen anmäler du dig till en åtta-veckors kurs eller en hel termin (16 gånger). Vid halva terminens gång startar alltså en ny åtta-veckors kurs upp. Om du vill ha din plats garanterad hela terminen så rekommenderas du att anmäla dig till hela terminen.

Om det är någon gång du inte har möjlighet att komma under yogakursens gång kan du under den perioden som just din yogakurs pågår hoppa in i någon annan klass den veckan eller annan vecka under den perioden. Detta i mån av plats men det brukar alltid finnas någon yogaklass där det finns utrymme att hoppa in. Du har inte möjlighet att ta igen missade tillfällen efter att den yogakurs du var anmäld till är avslutad.

I samband med terminsstart erbjuder Blekinge Yogastudio gratis prova på yoga för dig som vill testa om yoga är något för dig. I övrigt erbjuder vi inte drop-in klasser utifrån att det är viktigt att skapa en regelbundenhet i sitt yogautövande för att få bästa resultat och effekt av den insats som du gör.

Yoga räknas som friskvård av skatteverket så om du har något friskvårdsbidrag använd det till din yogakurs. Du gör din inbetalning av yogakursen innan kursstart på Blekinge Yogastudios bankgiro nummer 428-8536.