Kurs- Se dig själv

Kurs i personlig utveckling.

Vill du ha en förändring. men vet inte vad. Står du och stampar på samma ställe och vill ta klivet till något nytt. Känner du dig ”lite förvirrad” och vet inte riktigt vad du vill.

Kom med på kursen se dig själv och hjälp dig själv med att skapa riktning i livet just nu.

 Ibland behöver vi stanna upp och reflektera lite extra för att komma vidare till något nytt eller se det vi är i tydligare. 

Feedback från två olika deltagare VT-23:

”Jag vill bara tacka för denna fin kurs! Den kom helt i rätt tid för mig som du vet och hjälpte mig att sortera mina tankar och  känslor i denna omvälvande tid. 

Jag tyckte det var en fin mix av egen tid för reflektion och tid för att dela med den trevliga gruppen vi var. Jag tyckte också mycket om alla övningar och upptåg du ledde oss in i, det var fint! ” 


”Anmälde mig till kursen för att jag kände att jag behövde lära känna mig själv och ta reda på vem jag är efter att barnen flytta hemifrån och jag är i en ny fas i livet. 

Under kursen har jag fått så mycket till mig om vad som är viktigt i livet och fått nya insikter. 

Fantastiska kurskamrater som tillsammans med Linda gjort att man längtat till nästa träff. Våra fina samtal och de olika övningarna och aktiviteterna har knutit samman på en väldigt fint sätt. 

Kursen har gett mig väldigt mycket och jag har lärt mig att se och uppskatta mig själv på ett nytt sätt. 

Tack Linda !

Jag kan verkligen rekommendera denna kursen”. 

Se dig själv utifrån ett större perspektiv. En kurs för dig som vill titta på dig själv med en klarare blick för att lättare kunna välja medvetet, hur du lever ditt liv.

För andra gången startar jag i september upp kursen Se dig själv. 

 Du kommer att utforska dig själv med hjälp av olika frågeställningar, genom att skriva ner dina reflektioner, samtal och delning i en trygg mindre grupp.

Till din hjälp för att nå djupare i dina reflektioner av dig själv kommer du att bli guidad in i meditation, övningar som tex mindfulness, yoga, upplevelser i naturen och även ljudet från gong och klangskålar.

Genom att använda både samtal och skrivande utifrån olika frågeställningar varvat med tekniker där du använder andning, kroppen, naturen, tystnad och bara vara får du kontakt med ett djupare lager i dig själv.

Du behöver ingen tidigare erfarenhet av något liknanade eller yoga/meditation utan du kommer precis som du är.

Kursen handlar om att du lyfter dig själv och ser din unika potential utan krav och prestation utan med en kärleksfull blick på dig själv.

Linda Klang som leder kursen är socionom samt int.cert yoga och meditationslärare. Hon har sedan 2006 utforskat sig själv med hjälp av en stor mängd av utbildningar/kurser inom yoga, meditation, mindfulness, alternativa andliga tekniker samt ett eget skrivande och dagligt praktiserande av meditation/yoga.

”Min upplevelse är att när vi vågar plocka fram och titta på oss själva som den mångfacetterade människa vi är kommer den genuina glädjen och förmåga till att vara i närvaro. För det krävs mod och vägen är målet. Linda”

Kursen består av sju tillfällen, kl 18-20,15, torsdagar med jämna intervaller under HT 2023. Max 12 personer, minst 6 personer. 

Ny kurs startar den 7.e september. Datum är 7/9, 21/9, 5/10, 19/10, 2/11, 16/11 samt 23/11. Boka via www.blekingeyogastudio.se eller www.lightsisters.se eller mejla mig för intresse.

Din investering för kursen är 1990kr.

 Kursen hålls på yogastudion i Risanäs/Ronneby vilken är en perfekt plats för denna typ av kurs då naturen och havet finns precis utanför huset och här råder en alldeles speciell atmosfär. 

 Vid frågor eller funderingar så ta kontakt med mig på mejl linda@blekingeyogastudio.se   eller ring 0730-385060 vid frågor. 

Med varma hälsningar

Linda Klang

Socionom

Internationellt certifierad yoga och meditationslärare

www.blekingeyogastudio.se

http://www.lightsisters.se

linda@blekingeyogastudio.se

0730-385060