Kurs- Se dig själv

Kurs i personlig utveckling.

Se dig själv utifrån ett större perspektiv. En kurs för dig som vill titta på dig själv med en klarare blick för att lättare kunna välja medvetet, hur du lever ditt liv.

Du kommer att utforska dig själv med hjälp av olika frågeställningar, genom att skriva ner dina reflektioner, samtal och delning i en trygg mindre grupp.

Till din hjälp för att nå djupare i dina reflektioner av dig själv kommer du att bli guidad in i meditation, övningar som tex yoga och upplevelser i naturen.

Genom att använda både samtal och skrivande utifrån olika frågeställningar varvat med tekniker där du använder andning, kroppen, naturen, tystnad och bara vara får du kontakt med ett djupare lager i dig själv.

Kursen handlar om att du lyfter dig själv och ser din unika potential utan krav och prestation utan med en kärleksfull blick på dig själv.

Linda Klang som leder kursen är socionom samt int.cert yoga och meditationslärare. Hon har sedan 2006 utforskat sig själv med hjälp av en stor mängd av utbildningar/kurser inom yoga, meditation, alternativa andliga tekniker samt ett eget skrivande och dagligt praktiserande av meditation/yoga.

”Min upplevelse är att när vi vågar plocka fram och titta på oss själva som den mångfacetterade människa vi är kommer den genuina glädjen och förmåga till att vara i närvaro. För det krävs mod och vägen är målet. Linda”

Nu pågående kurs. Kursen består av sju tillfällen, kl 18-20,15, torsdagar med jämna intervaller under VT 2023. Max 10 personer, minst 5 personer. Fullbokad. 2/2, 16/2, 2/3, 23/3, 13/4,  27/4,  4/5

Ny kurs startar i början av september. Mejla mig för intresse. Du behöver ingen tidigare erfarenhet av yoga, meditation eller liknande kurser. Kom precis som du är.

 Kursen hålls på yogastudion i Risanäs/Ronneby vilken är en perfekt plats för denna typ av kurs då naturen och havet finns precis utanför huset och här råder en alldeles speciell atmosfär. 

Anmälan sker via mejl linda@blekingeyogastudio.se . Hör av dig via mejl eller ring 0730-385060 vid frågor. 

Varmt välkommen!

Linda Klang