Workshops

För att du ska få möjlighet till en fördjupning i yoga arrangerar Blekinge Yogastudio regelbundet olika workshops med skiftande tema och med olika yogaformer. Dessa workshops hålls ofta på Blekinge Yogastudio på Gräsvik men också i Risanäs Ronneby eller på andra vackra platser.

Blekinge Yogastudio arrangerar även upplevelsedagar tillsammans med andra samarbetspartners där yogan har en central del. Ibland bjuds även andra aktörer in för att hålla olika typer av workshops i yogisk anda.

Genom åren har ett stort antal workshops och upplevelsedagar anordnats. Exempel är dagar med olika teman såsom släpp på stress, fördjupning av meditation och kunskap kring chakrasystemet. Restorative- en kväll i lyx. Event med yoga och Gong, yoga och frigörande dans, yoga och måleri (Vedic Art), utforskande av Blekinge skärgård. Workshop kring barnyoga, yoga med insamling till Little Lambs  m.m.listan kan göras lång.

Håll utkik i kalandern om vad som är på gång. Du kan också höra av dig om du vill anmäla intresse för något blivande event.

augusti

10aug - 11aug 1017:15aug 11Gratis prova på yoga tisdagen den 10/8- onsdagen 11/8 i Karlskrona. Begränsade platser och förbokning.Vi erbjuder dig att komma och testa yoga gratis på våra prova på pass tisdag och onsdag den 10-11/8. Du bokar upp ett prova på kort och bokar in dig i schemat. Är du nyfiken på yoga men vet inte om det är något för dig? Du kanske vill prova innan du bestämmer dig.

29aug15:00- 18:30Söndag med yogaboost-släpp stress, spänningar och andas. Ge din kropp och ditt sinne total avslappning. Söndag den 29/8 kl 15-18.30, Karlskrona.Denna eftermiddag är det fokus på att genom kundaliniyoga, restorativeyoga och meditation släppa på djupt liggande stress och spänningar i dig. Att bli närvarande i kroppen och andas på djupet. När vi verkligen slappnar av får vi också tillgång till vår energi samt blir mer medvetna om oss själva. Yogan är en fantastisk teknik att använda för att få tillgång till en djupt avslappnad kropp och ett lugnt sinne. Öppet för alla.

september

5sep15:00- 18:30Workshop i Risanäs/Ronneby, 5/9. Nystart inför hösten-lyssna in, slappna av och ge dig själv en vacker söndag. Öppet för alla. Kom och upplev den nya yogastudion.Vad är viktigt för dig, vad mår du bra av och med vilken takt vill du leva ditt liv? Vi behöver alla lyssna in i oss själva för att finna vår egen väg. Genom avslappning, meditation och yoga är det lättare att ta klivet in för att kunna höra sig själv. Denna söndag eftermiddag inleder vi med kundaliniyoga/meditation och gong för att sedan efter god fika glida in i den lugna mjuka restorative yoga. FULLBOKAD men hör av dig om du vill stå på återbudslista.