Workshops

För att du ska få möjlighet till en fördjupning i yoga arrangerar Blekinge Yogastudio regelbundet olika workshops med skiftande tema och med olika yogaformer. Dessa workshops hålls  både på Blekinge Yogastudio på Gräsvik  och i Risanäs Ronneby eller på andra vackra platser.

Genom åren har ett stort antal workshops och upplevelsedagar anordnats och då ibland tillsammans med olika samarbetspartners.

Exempel är dagar med olika teman såsom släpp på stress, fördjupning av meditation och kunskap kring chakrasystemet. Restorative- en kväll i lyx. Event med yoga och Gong, yoga och frigörande dans, yoga och måleri (Vedic Art), utforskande av Blekinge skärgård. Workshop kring barnyoga, yoga med insamling till Little Lambs  m.m.listan kan göras lång.

Håll utkik i kalandern om vad som är på gång. Du kan också höra av dig om du vill anmäla intresse för något blivande event.

maj

26maj09:30- 17:00Inled sommaren på ett ljuvligt sätt. Hjärtöppnande retreatdag på Risanäs Udde 26/5.Ge dig en dag fylld av hjärtöppnande yoga och meditationer, bli skönt omskakad av gongen och klangskålarnas ljud.  Vandra i tystnad och lyssna till naturen och låt dig omslutas av denna speciella sköna energi som finns på Risanäs Udde.  Sätt dig vid dukat bord och njut av välsmakad vegetarisk lunch tillagad av Peter Klang och smarrig fika i fantastisk vacker omgivning.  Om lusten faller på tar du dig även ett dopp från bryggan.  Linda Klang leder dig igenom dagen i ett välplanerat upplägg som gör att du fullständigt kan släppa taget och njuta av stunden och dess livsbejakande aktiviteter. 

juni

3jun17:15- 20:45Kickstarta sommaren för kropp och sinne med en yogisk detoxkväll 3/6 då du rensar ut och fyller på med ny skön energi.Låt dig inspireras denna sommarkväll med yogiska traditionella tekniker från kundaliniyogan som går på djupet. Kvällen avslutas med att du serveras den klassiska mungbönsgrytan för detox som enligt tradition kan ätas i 40 dagar i sträck.