Workshops

Blekinge Yogastudio arrangerar regelbundet olika workshops i kundaliniyoga för att ge dig en fördjupning av yogan.  Likaså arrangerar Blekinge Yogastudio upplevelsedagar tillsammans med olika samarbetspartners där yogan har en central del.

Exempel på workshops och upplevelser som anordnats är halvdagar med olika teman såsom släpp på stress, fördjupning av meditation och kunskap kring chakrasystemet. Event med yoga och Gong, yoga och frigörande dans, yoga och måleri (Vedic Art), workshop kring barnyoga, yoga med insamling till Little Lambs  m.m.

Upplevelsedagar i den Blekingska skärgården där vi kombinerar yoga i storslagen natur tillsammans med historiska berättelser av arkeolog.

Håll utkik i kalandern om vad som är på gång. Du kan också höra av dig om du vill anmäla intresse för något blivande event.

mars

22mar17:15- 20:15Ett djupt inre fokus-meditationskväll varvat med Klangskålar och Gong, 22/3. Öppet för alla!Kom och dela denna meditationskväll med mig. Under mina år med yoga har kärleken till meditation bara vuxit och effekten av att meditera regelbundet hjälper mig att till stor del i mitt liv lyssna till min intuition och ta beslut därifrån. Söndagen den 22/3 kl 17.15-20.15.