Workshops

Blekinge Yogastudio arrangerar regelbundet olika workshops i kundaliniyoga för att ge dig en fördjupning av yogan.  Likaså arrangerar Blekinge Yogastudio upplevelsedagar tillsammans med olika samarbetspartners där yogan har en central del.

Exempel på workshops och upplevelser som anordnats är halvdagar med olika teman såsom släpp på stress, fördjupning av meditation och kunskap kring chakrasystemet. Event med yoga och Gong, yoga och frigörande dans, yoga och måleri (Vedic Art), workshop kring barnyoga, yoga med insamling till Little Lambs  m.m.

Upplevelsedagar i den Blekingska skärgården där vi kombinerar yoga i storslagen natur tillsammans med historiska berättelser av arkeolog.

Håll utkik i kalandern om vad som är på gång. Du kan också höra av dig om du vill anmäla intresse för något blivande event.

november

18nov13:30- 15:00Kom på familjeyoga med fika. Vi hälsar på solen, ger oss ut på yogaäventyr och provar yogasagor.Här är alla välkomna, liten som stor, vig som stel, trött som pigg. Fokus på att ha roligt samtidigt som vi yogar, andas, leker och slappnar av. En härlig eftermiddag med familjeyoga och fika.

24nov06:00- 08:30Aquarian Sadhana lördagen den 24/11 kl 6.00 Varmt välkommen att väcka kropp, sinne och själ med Aquarian Sadhana.Kom i tystnad och starta upp dagen med denna tradition inom kundaliniyogan. Efteråt bjuds då på yogite och ta gärna med dig frukost för en gemensam stund.

25nov09:00- 16:00LJUDENS MAGISKA KRAFT - en heldag med Kundaliniyoga, mantran och ljud. Klas Landahl från Stockholm besöker Blekinge Yogastudio.Denna söndag kommer Klas Landahl, mycket uppskattad yogalärare och musiker från Stockholm, på besök och bjuder på en upplevelse- och fördjupningsworkshop i Naad yoga.

december

17dec18:30- 20:30Yoga dig i balans inför julen under vår årliga julkväll på yogastudion i Karlskrona.Yoga dig i balans inför julhelgen och donera ett bidrag till barnen på Little Lambs School i Indien. Drop in och öppet för alla denna kväll på yogastudion i Karlskrona.Det är åttonde året i rad vi arrangerar denna julkväll och det är en betydelsefull tradition för oss på Blekinge Yogastudio att på detta sätt hjälpa utsatta barn samtidigt som vi erbjuder en skön stressfri kväll i juletid.