Workshops

Blekinge Yogastudio arrangerar regelbundet olika workshops i kundaliniyoga för att ge dig en fördjupning av yogan.  Likaså arrangerar Blekinge Yogastudio upplevelsedagar tillsammans med olika samarbetspartners där yogan har en central del.

Exempel på workshops och upplevelser som anordnats är halvdagar med olika teman såsom släpp på stress, fördjupning av meditation och kunskap kring chakrasystemet. Event med yoga och Gong, yoga och frigörande dans, yoga och måleri (Vedic Art), workshop kring barnyoga, yoga med insamling till Little Lambs  m.m.

Upplevelsedagar i den Blekingska skärgården där vi kombinerar yoga i storslagen natur tillsammans med historiska berättelser av arkeolog.

Håll utkik i kalandern om vad som är på gång. Du kan också höra av dig om du vill anmäla intresse för något blivande event.

februari

17feb14:00- 15:00Kom på familjeyoga. Vi hälsar på solen, ger oss ut på yogaäventyr och provar yogasagor.Välkommen på familjeyoga! Samarbete och fin gemenskap mellan dig och barnet. Söndagen den 17/2 kl 14-15.

24feb16:30- 19:30Nu gästar hon Blekinge Yogastudio igen - Gongbad med Karin! Öppet för alla oavsett yogaerfarenhet.Ge dig själv en härlig söndag kväll med yoga och gong. Karin Eriksson från Kalmar kommer och spelar gong och Linda Klang leder yogapasset.

mars

24mar09:00- 15:00Workshop #dropstress. Välkommen att djupdyka in i yogans tekniker för att släppa på stress.Öppet för alla!Workshop #dropstress- verktyg för förändring med Linda Klang och Charlotta Dalqvist. En inspirerande heldag som varvar teori och effektiva yogapass/meditationer för att släppa på spänningar/stress och hitta en mer balanserad tillvaro.