Workshops

Blekinge Yogastudio arrangerar regelbundet olika workshops i kundaliniyoga för att ge dig en fördjupning av yogan.  Likaså arrangerar Blekinge Yogastudio upplevelsedagar tillsammans med olika samarbetspartners där yogan har en central del.

Exempel på workshops och upplevelser som anordnats är halvdagar med olika teman såsom släpp på stress, fördjupning av meditation och kunskap kring chakrasystemet. Event med yoga och Gong, yoga och frigörande dans, yoga och måleri (Vedic Art), workshop kring barnyoga, yoga med insamling till Little Lambs  m.m.

Upplevelsedagar i den Blekingska skärgården där vi kombinerar yoga i storslagen natur tillsammans med historiska berättelser av arkeolog.

Håll utkik i kalandern om vad som är på gång. Du kan också höra av dig om du vill anmäla intresse för något blivande event.

augusti

4aug17:00- 20:30Yogakväll med fokus på ditt inre lyssnande. Kom denna söndag kväll 4/8 och öppna upp för dig själv.Yogapass, meditationer och avslappning till Klangskålar och Gong vilket ger dig möjlighet att stanna upp och lyssna inåt. Välkommen denna sköna yogakväll 17-20.30! Öppet för alla.

19aug - 21aug 1921:00aug 21Gratis prova på yoga vecka 34, 19/8-21/8. Drop in men begränsat antal platser.Är du nyfiken på yoga men vet inte om det är något för dig? Kom på gratis prova på yoga hos Blekinge Yogastudio i Karlskrona och Ronneby under vecka 34, 19/8-21/8. Drop in utan föranmälan.

31aug09:15- 19:05För tredje året i rad erbjuder vi dig att följa med oss ut i skärgården för en heldag med yoga och intressanta berättelser om östra skärgården. Detta år besöker vi Långören 31 augusti.En upplevelsedag för dig när sensommarens lugn råder i östra skärgården. Följ med på en inspirerande dag (31 augusti) i Blekinges vackra yttre skärgård. Vi tillbringar vår dag på Långören..