Workshops

Blekinge Yogastudio arrangerar regelbundet olika workshops i kundaliniyoga för att ge dig en fördjupning av yogan.  Likaså arrangerar Blekinge Yogastudio upplevelsedagar tillsammans med olika samarbetspartners där yogan har en central del.

Exempel på workshops och upplevelser som anordnats är halvdagar med olika teman såsom släpp på stress, fördjupning av meditation och kunskap kring chakrasystemet. Event med yoga och Gong, yoga och frigörande dans, yoga och måleri (Vedic Art), workshop kring barnyoga, yoga med insamling till Little Lambs  m.m.

Upplevelsedagar i den Blekingska skärgården där vi kombinerar yoga i storslagen natur tillsammans med historiska berättelser av arkeolog.

Håll utkik i kalandern om vad som är på gång. Du kan också höra av dig om du vill anmäla intresse för något blivande event.

december

18dec17:00- 21:00Skön julkväll på Badhus No1 i RonnebyI Ronneby finns Blekinge Yogastudio på Badhus No1 i Brunnsparken och alla vi företagare i detta mysiga hus bjuder in till en skön julkväll. Drop in och öppet för alla.

19dec18:30- 20:30Yoga dig i balans inför julen under vår årliga julkväll på yogastudion i Karlskrona.Yoga dig i balans inför julhelgen och donera ett bidrag till barnen på Little Lambs School i Indien. Drop in och öppet för alla denna kväll på yogastudion i Karlskrona.

januari

8jan - 11jan 818:00jan 11Gratis prova på yoga vecka 2. Drop in men begränsat antal platser.Är du nyfiken på yoga men vet inte om det är något för dig? Kom på gratis prova på yoga hos Blekinge Yogastudio i Karlskrona och Ronneby. Drop in utan föranmälan.

14jan18:00- 19:30Män se hit och du kvinna(man) som känner någon man som vill testa att yoga.Är du man och vill testa på yoga, är du en kvinna som yogar på Blekinge Yogastudio eller tidigare har gjort och har någon man i din närhet som du skulle vilja introducera yoga för? En partner, vän, bror, son, kusin, granne, arbetskamrat... Kom denna kväll tillsammans, du och mannen, så gör vi ett yogapass som alla kan göra.

mars

15mar17:30- 21:00Yoga med barnInspirerande workshop för dig som vill lära dig att yoga med barn. Workshopen hålls av Helen Larsson från Stockholm som bla är barnyogalärare och utbildar i barnyoga.

16mar - 18mar 1608:00mar 18Barnyogautbildning -steg 2Steg 2 - Fördjupning Du har gått Yogaträdets grundutbildning i barnyoga (eller motsvarande).