Workshops

För att du ska få möjlighet till en fördjupning i yoga arrangerar Blekinge Yogastudio regelbundet olika workshops med skiftande tema och med olika yogaformer. Dessa workshops hålls ofta på Blekinge Yogastudio på Gräsvik men också i Risanäs Ronneby eller på andra vackra platser.

Blekinge Yogastudio arrangerar även upplevelsedagar tillsammans med andra samarbetspartners där yogan har en central del. Ibland bjuds även andra aktörer in för att hålla olika typer av workshops i yogisk anda.

Genom åren har ett stort antal workshops och upplevelsedagar anordnats. Exempel är dagar med olika teman såsom släpp på stress, fördjupning av meditation och kunskap kring chakrasystemet. Restorative- en kväll i lyx. Event med yoga och Gong, yoga och frigörande dans, yoga och måleri (Vedic Art), utforskande av Blekinge skärgård. Workshop kring barnyoga, yoga med insamling till Little Lambs  m.m.listan kan göras lång.

Håll utkik i kalandern om vad som är på gång. Du kan också höra av dig om du vill anmäla intresse för något blivande event.

mars

1mar17:20- 20:10Är yoga något för dig? Kom och testa denna kväll på yogastudion i Risanäs/Ronneby.Gratis prova på pass för dig som vill testa om yoga är något för dig. Välj mellan kundaliniyoga eller yinyoga. Förbokning! Upplev att yoga i denna vackra och mysiga yogastudio, drick te och fråga mig om yoga och meditation. Blekinge Yogastudio är en lugn oas utan prestation och krav. Inga förkunskaper krävs. Yogan hjälper dig att släppa på spänningar, stress och ger dig energi. Välkommen att boka in dig!

5mar - 19mar 517:00mar 19Ny workshop i två delar, #dropstress. Välkommen 5/3 samt 19/3. Öppet för alla men ett begränsat antal.Stress, ytlig andning och tankar som mal i huvudet. Det behöver inte vara så, det finns knep och tekniker att använda för att känna sig lugnare och mer balanserad. Jag har gått igenom det och kommit ut på andra sidan. Kom med på denna workshop vid två tillfällen där vi blandar teori och praktiska övningar för att med enkla medel skapa inre balans i oss och gå mot en mer hållbar livsstil. Hur ser det ut för dig och vad kan du göra för att uppleva mindre stress i ditt liv.

september

7sep18:00- 20:15En helt ny kurs! Se dig själv utifrån ett större perspektiv. En kurs för dig som vill titta på dig själv med en klarare blick för att lättare kunna välja medvetet, hur du lever ditt liv."Min upplevelse är att när vi vågar plocka fram och titta på oss själva som den mångfacetterade människa vi är kommer den genuina glädjen och förmåga till att vara i närvaro. För det krävs mod och vägen är målet. Linda"Kursen består av sju tillfällen, kl 18-20,15, med jämna intervaller under HT 2023. Max 10 personer, minst 6 personer.