Workshops

Blekinge Yogastudio arrangerar regelbundet olika workshops i kundaliniyoga för att ge dig en fördjupning av yogan.  Likaså arrangerar Blekinge Yogastudio upplevelsedagar tillsammans med olika samarbetspartners där yogan har en central del.

Exempel på workshops och upplevelser som anordnats är halvdagar med olika teman såsom släpp på stress, fördjupning av meditation och kunskap kring chakrasystemet. Event med yoga och Gong, yoga och frigörande dans, yoga och måleri (Vedic Art), workshop kring barnyoga, yoga med insamling till Little Lambs  m.m.

Upplevelsedagar i den Blekingska skärgården där vi kombinerar yoga i storslagen natur tillsammans med historiska berättelser av arkeolog.

Håll utkik i kalandern om vad som är på gång. Du kan också höra av dig om du vill anmäla intresse för något blivande event.

januari

31jan16:30- 18:45Fredagslyx där du unnar dig själv något alldeles extra- Restorative Yoga/djup återhämtning och vila fre 31/1 kl 16.30-18.45.Denna fredag em/kväll inbjuds du till att gå in i djup återhämtning/vila med hjälp av Restorative Yoga. En fredag i lyx för dig genom ett djupt omhändertagande av dig själv. Ingen tidigare erfarenhet behövs och precis alla kan utföra denna yogaform

februari

5feb17:45- 20:45Glädje och energi genom Kundadance. En afton där vi balanserar vårt energisystem genom Kundaliniyoga, Gong och Kundadance. Öppet för alla!Kundadance är en kombination av yoga, träning och dans där vi bit för bit dansar igenom våra chakran. Bitvis är det intensivt och det ger glädje och energi.Denna kväll viger vi åt vårt chakrasystem där vi först startar upp med kundaliniyoga och meditation som hjälper oss att öppna upp och balansera hela vårt energisystem. Vilar i djupavslappning till Gong för att sedan avsluta kvällen med att dansa igenom vårt energisystem med hjälp av Kundadance.

12feb17:30- 19:45Intresset visade sig vara så stort så nu lägger vi in en ytterligare kväll med Restorative Yoga. Denna onsdag kväll 12/2 kl 17.30-19.45 inbjuds du till att gå in i djup återhämtning/vila med hjälp av Restorative Yoga. En kväll i lyx för dig genom ett djupt omhändertagande av dig själv.En kväll i lyx. Där du unnar dig själv något alldeles extra. Restorative Yoga /djup återhämtning och vila samt ett djupt omhändertagande av dig själv. Ingen tidigare erfarenhet behövs och alla kan utföra denna yogaform. Varmt välkommen att boka in dig..