Workshops

För att du ska få möjlighet till en fördjupning i yoga arrangerar Blekinge Yogastudio regelbundet olika workshops med skiftande tema och med olika yogaformer. Dessa workshops hålls ofta på Blekinge Yogastudio på Gräsvik men också i Risanäs Ronneby eller på andra vackra platser.

Blekinge Yogastudio arrangerar även upplevelsedagar tillsammans med andra samarbetspartners där yogan har en central del. Ibland bjuds även andra aktörer in för att hålla olika typer av workshops i yogisk anda.

Genom åren har ett stort antal workshops och upplevelsedagar anordnats. Exempel är dagar med olika teman såsom släpp på stress, fördjupning av meditation och kunskap kring chakrasystemet. Restorative- en kväll i lyx. Event med yoga och Gong, yoga och frigörande dans, yoga och måleri (Vedic Art), utforskande av Blekinge skärgård. Workshop kring barnyoga, yoga med insamling till Little Lambs  m.m.listan kan göras lång.

Håll utkik i kalandern om vad som är på gång. Du kan också höra av dig om du vill anmäla intresse för något blivande event.

oktober

12okt17:30- 20:30Ayurvedisk afton med yoga. Denna kväll kombinerar Linda och Åsa Yoga med Ayurveda. Denna livskunskaps syfte är att stärka vår inneboende harmoni och balans och därmed vår hälsa på ett naturligt och enkelt sätt.Kvällen varvas med konkreta ayurvediska tips, yoga utifrån ayurveda, självtest , ayurvedisk fika. Onsdagen den 12/10 kl 17.30-20.30. Blekinge Yogastudio, i Karlskrona

26okt17:30- 20:30En kväll i djup tystnad med yin/restorative yoga och meditation. Ons 26/10 kl 17.30-20.30 i Risanäs/Ronneby.Yogastudion i Risanäs är en unik plats som vibrerar av en alldeles speciell energi. Naturen, träden, havet och tystnaden. Du som också längtar efter mer stillhet inom dig är så välkommen till denna kväll.