Yogaretreats

Ett sätt att fördjupa sig i yogan och ge sig själv en helg där du verkligen får möjlighet att känna av yogans effekter av att släppa på stress, få energi och en fördjupad kontakt med dig själv, är att följa med på våra yogaretreat. Yogaretreaten är öppna för alla, både den vana yogautövaren och den som inte har yogat tidigare. Sedan flera år tillbaka anordnar vi dessa yogaretreat ett par gånger per år. Plats för yogaretreaten har under åren varierat.

Under ett yogaretreat använder vi oss av yogans teknik i form av yogapass och meditationer samt jobbar på olika vis med återhämtning. Beroende på årstid är vi också ute i naturen. Maten som serveras är alltid vegetarisk då yogan förespråkar denna typ av kost. Vi går upp tidigt och startar upp dagen med yoga. Dessa helger genomsyras av attityden att du lyssnar in i vad du behöver och följer det. Det är helger helt utan krav och prestation. Kom som du är! Du behöver absolut inte känna att du ska åka tillsammans med någon vän eller bekant utan det brukar bli ett enkelt och lätt umgänge med gruppen även fast deltagarna inte känner varandra innan. Och som sagt du väljer själv om du vill dra dig undan lite för egen eftertanke eller om du vill integrera mer med de andra deltagarna.

Ge dig själv möjligheten att följa med på en helg där fokus är på dig och ditt välbefinnande. Vi behöver alla ge oss själva återhämtning och fylla på för att skapa balans i våra liv. Yogan är en kraftfull teknik som stöttar dig till ett medvetet liv där du lyssnar in i dig och lever det liv som just du vill leva.

Känn dig innerligt välkommen att höra av dig om du vill veta mer om våra yogaretreat eller om du vill anmäla dig till nästkommande.

oktober

24okt09:15- 16:15Endagsretreat i Risanäs/Ronneby 24/10. En helhetsupplevelse med hjärtöppnade yoga/meditation, vistelse i fantastisk natur och välgörande vegetarisk lunch.Denna höstdag erbjuds du att komma till Blekinge Yogastudio/Risanäs för att bara vara och njuta. Vi kommer att göra bröstöppnande yogapass och meditationer som hjälper oss att komma i kontakt med känslan av medkänsla och omhändertagande av dig själv. Vi kommer att promenera i vacker lövskog intill havet oavsett väder och meditera utomhus på en magisk plats. Du serveras fika och vegetarisk lunch.