Yogaretreats

Ett sätt att fördjupa sig i yogan och ge sig själv en helg där du verkligen får möjlighet att känna av yogans effekter av att släppa på stress, få energi och en fördjupad kontakt med dig själv, är att följa med på våra yogaretreat.

Yogaretreaten är öppna för alla, både den vana yogautövaren och den som inte har yogat tidigare.

Sedan flera år tillbaka anordnar vi dessa yogaretreat ett par gånger per år. Plats för yogaretreaten har under åren varierat men nu är platsen för yogaretreaten förlagda till yogastudion i Risanäs. Denna plats utvecklas löpande för denna typ av verksamhet. På gång är en bastuflotte som kommer att ligga vid bryggan nedanför yogastudion och användas som en del i retreats och workshops.

Under ett yogaretreat använder vi oss av yogans teknik i form av yogapass och meditationer samt jobbar på olika vis med återhämtning. Beroende på årstid är vi också ute i naturen. Maten som serveras är alltid vegetarisk då yogan förespråkar denna typ av kost.

Vi går upp tidigt och startar upp dagen med yoga. Dessa helger genomsyras av attityden att du lyssnar in i vad du behöver och följer det. Det är helger helt utan krav och prestation. Kom som du är! Du behöver absolut inte känna att du ska åka tillsammans med någon vän eller bekant utan det brukar bli ett enkelt och lätt umgänge med gruppen även fast deltagarna inte känner varandra innan. Och som sagt du väljer själv om du vill dra dig undan lite för egen eftertanke eller om du vill integrera mer med de andra deltagarna.

Ge dig själv möjligheten att följa med på en helg där fokus är på dig och ditt välbefinnande. Vi behöver alla ge oss själva återhämtning och fylla på för att skapa balans i våra liv. Yogan är en kraftfull teknik som stöttar dig till ett medvetet liv där du lyssnar in i dig och lever det liv som just du vill leva.

Känn dig innerligt välkommen att höra av dig om du vill veta mer om våra yogaretreat eller om du vill anmäla dig till nästkommande.

september

13sep - 15sep 1317:00sep 15Yogaretreat för alla dina sinnen 13-14 sep på Risanäs Udde. Kom med och upplev en helg i yogan och naturens tecken.Låt dig inspireras av livet och dess skönhet samt fyll dig med livsenergi då det är det som händer under en retreathelg.Helgen blir en skön mix där vi låter andetaget leda oss in upplevelsen av oss själva. Early bird fram till 1/5 .