Jobba hos oss

Älskar du yoga och har du utövat det ett tag och har du själv funderat på att du skulle vilja undervisa i detta. Tycker du om Blekinge Yogastudios vision om att vi är en lugn oas utan prestation och krav och att här kan du hämta hem inre balans och kraft. Kan du tänka dig ett extrajobb som yogainstruktör någon kväll i veckan på Blekinge Yogastudio i Karlskrona.

Blekinge Yogastudio erbjuder olika yogaformer och är intresserade av att komma i kontakt med någon som vill utöka vårt team och som vill vara en del av Blekinge Yogastudio. För oss är det viktigt att du brinner för yogan, har förmågan att möta människor precis där de befinner sig. Du är ansvarsfull och pålitlig samt har lätt för att samarbeta.

Blekinge Yogastudio är en etablerad yogastudio som har funnits sedan 2009. Yogastudion finns i mycket vackra och inspirerande lokaler. Vi har ett modernt bokningssystem och fantastiska kunder. Du kommer att bli stöttad, inspirerad och hjälpt i din roll som yogainstruktör så att du kan växa in i rollen på Blekinge Yogastudio.

Vi tar emot spontanansökningar löpande. Om detta känns intressant för dig så ta kontakt med Linda Klang via mejl och berätta vem du är.

Med vänlig hälsning

Linda Klang

Ägare av Blekinge Yogastudio

linda@blekingeyogastdio.se

0730-385060