Gravidyoga

Yoga för dig som är gravid.

Gravidyogan är ett fantastiskt redskap som ger dig kraft och uthållighet, lugn och avslappning, allt anpassat för att stödja dig under din graviditet. Gravidyogan stärker din kropp och ditt sinne. Din kroppsmedvetenhet ökar och du kommer i kontakt med din andning – en ovärderlig hjälp under förlossningen.

Yogapassen innehåller mjuka rörelser, kopplade till medveten andning, inre fokus och avslappning. Övningar för ökad koncentration och uthållighet ingår också, samt användning av enkla mantran. Yogapassen avslutas med en längre avslappning samt en meditation.

Du kan utöva gravidyoga from vecka 14.

Blekinge Yogastudio erbjuder dig yogakurser vilket innebär att du väljer vilken yogakurs som passar dig och antingen anmäler du dig till en åtta-veckors kurs eller en hel termin (16 gånger). Vid halva terminens gång startar alltså en ny åtta-veckors kurs upp. Om du vill ha din plats garanterad hela terminen så rekommenderas du att anmäla dig till hela terminen.

Om det är någon gång du inte har möjlighet att komma under yogakursens gång kan du under den perioden som just din yogakurs pågår hoppa in i någon annan klass den veckan eller annan vecka under den perioden. Detta i mån av plats men det brukar alltid finnas någon yogaklass där det finns utrymme att hoppa in. Du har inte möjlighet att ta igen missade tillfällen efter att den yogakurs du var anmäld till är avslutad.

I samband med terminsstart erbjuder Blekinge Yogastudio gratis prova på yoga för dig som vill testa om yoga är något för dig. I övrigt erbjuder vi inte drop-in klasser utifrån att det är viktigt att skapa en regelbundenhet i sitt yogautövande för att få bästa resultat och effekt av den insats som du gör.

Yoga räknas som friskvård av skatteverket så om du har något friskvårdsbidrag använd det till din yogakurs. Du gör din inbetalning av yogakursen innan kursstart på Blekinge Yogastudios bankgiro nummer 428-8536.