Fortsättningsyoga

Att gå en av våra  fortsättningskurser i yoga passar dig som tidigare har gått en grundkurs i kundaliniyoga eller har annan erfarenhet av yoga. Alla våra yogakurser ger dig möjlighet att släppa på stress, skapa inre balans, vitalitet och gör dig mer smidig men för att du ska ha möjlighet att gå på djupet med just det du behöver och vill har vi delat in våra fortsättningsgrupper i olika teman. Alla våra fortsättningskurser innehåller både yogapass, avslappning och meditation.

Yogakurserna att släppa på stress och skapa inre balans har fokus på att genom yogan minska på stress och spänningar både i kropp och sinne. Vi fokuserar på andningen, återhämtningen och gör yogapass och meditationer som på olika sätt jobbar på att stärka vårt nervssystem, skapar ett stabilt inre, släpper oro och stress samt lära oss att verkligen slappna av på djupet.

Yogakursen med tema mångfald och djup är för dig som har erfarenhet av just kundaliniyoga sedan tidigare. Här går vi djupare in i kundaliniyogan och gör yogapass och meditationer som ibland utmanar på olika sätt, kropp och sinne. I denna yogakurs får du också uppleva den ofantliga bredd som finns inom denna yogatradition med dess stora skattkista av olika yogapass och meditationer.

Yogakursen skapa vitalitet och inre balans har vi på måndagar för att du ska ha möjlighet att starta upp veckan med ett skönt yogapass. I denna yogakurs varierar vi oss och ibland gör vi yogapass för att släppa på stress och andra gånger för att få mer vitalitet och flöde i livet. Vi använder  oss av den uppsjö av härliga yogapass och meditationer som finns inom kundaliniyogan för att ge dig en fin stund på yogamattan.

Yogakursen för att göra dig mjuk och smidig handlar om att jobba på att mjuka upp, strechta och få upp smidigheten i kroppen. Du kanske känner dig lite stel och vill bli mer rörlig och mjuk i kroppen. För att kunna bli mer rörlig i kroppen behöver vi också jobba på vår andning vilket är väl sammankopplat med spänningsnivån i kroppen.

Blekinge Yogastudio erbjuder dig yogakurser vilket innebär att du väljer vilken yogakurs som passar dig och antingen anmäler du dig till en åtta-veckors kurs eller en hel termin (16 gånger). Vid halva terminens gång startar alltså en ny åtta-veckors kurs upp. Om du vill ha din plats garanterad hela terminen så rekommenderas du att anmäla dig till hela terminen.

Om det är någon gång du inte har möjlighet att komma under yogakursens gång kan du under den perioden som just din yogakurs pågår hoppa in i någon annan klass den veckan eller annan vecka under den perioden. Detta i mån av plats men det brukar alltid finnas någon yogaklass där det finns utrymme att hoppa in. Du har inte möjlighet att ta igen missade tillfällen efter att den yogakurs du var anmäld till är avslutad.

I samband med terminsstart erbjuder Blekinge Yogastudio gratis prova på yoga för dig som vill testa om yoga är något för dig. I övrigt erbjuder vi inte drop-in klasser utifrån att det är viktigt att skapa en regelbundenhet i sitt yogautövande för att få bästa resultat och effekt av den insats som du gör.

Yoga räknas som friskvård av skatteverket så om du har något friskvårdsbidrag använd det till din yogakurs. Du gör din inbetalning av yogakursen innan kursstart på Blekinge Yogastudios bankgiro nummer 428-8536.