Köpvillkor/Ångerrätt

Köpvillkor

När du genomför ett köp i Blekinge Yogastudios nätbutik är du medveten om och accepterar att det innebär att du åtar dig ett betalningsansvar. Vänligen anmäld dig endast om du är säker på att du kan komma på yogaeventet/ yogakursen/ yogaklassen. Försäljning kan ej ske till omyndig (under 18 år eller omyndig på annan grund) beställare.

Priserna i Blekinge Yogastudios nätbutik visas inklusive moms. Alla våra kort är personliga och kan inte delas, överlåtas eller säljas vidare. De kan inte heller lösas in mot varor i butiken eller presentkort. Yogakorten, yogakurserna och yogaeventen gäller under den period som angetts och kan inte frysas eller flyttas fram till någon annan period.

Blekinge Yogastudios presentkort gäller ett år från inköpsdatum och kan användas som betalning för både kurser, yogakort och varor i butiken.

Alla bokningar och köp görs via vår hemsida i bokningssystemet eller appen Gymsystem (https://blekingeyogastudio.zoezi.se/). Vi har ett gällande avtal med Zoezi AB som äger bokningssystemet. För att du ska kunna göra en bokning eller köp behöver du registrera dig i systemet. Självklart kan du ta kontakt med oss på Blekinge Yogastudio för att få hjälp kring din bokning i systemet.

Ångerrätt

Vid köp av tjänster från Blekinge Yogastudio har du som konsument rätt att ångra köpet på det sätt som lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler närmare anger. I vissa fall äger du rätt att frånträda ett köp (ångerrätt).

Detta innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att till Blekinge Yogastudio lämna eller sända ett meddelande om detta inom 14 dagar från den dag du beställde tjänsten (ångerfristen) om du inte börjat använda tjänsten.

Vill du använda dig av ångerrätten ska du kontakta Blekinge Yogastudio skicka ett klart och tydligt meddelande om ditt beslut att frånträda avtalet (t.ex. ett brev avsänt per post, fax eller e-post) vår e-post: linda@blekingeyogastudio.se.

För att du ska hinna utöva din ångerrätt i tid räcker det med att du sänder in ditt meddelande om att du tänker utöva ångerrätten innan ångerfristen gått ut.

Verkan av utövad ångerrätt

Om du frånträder detta avtal kommer vi att betala tillbaka alla betalningar vi fått från dig. Återbetalningen kommer att ske utan onödigt dröjsmål och i vilket fall som helst senast 14 dagar från och med den dag då vi underrättades om ditt beslut att frånträda avtalet. Vi kommer att använda samma betalningsmedel för återbetalningen som du själv har använt för den inledande affärshändelsen, om du inte uttryckligen kommit överens med oss om något annat. I vilket fall som helst kommer återbetalningen inte att kosta dig något

Företagsinformation

Blekinge Yogastudio AB

Campus Gräsvik 30 (besöksadress)
371 75 Karlskrona
Organisationsnummer: 556867-7677
E-postadress: linda@blekingeyogastudio.se

Telefon: 0730-385060